So-prov

Tja, rubriken säger allt. Önska mig lycka till! Hoppas ni får en underbar fredag! Det är sista dagen på skolvecka. Kämpa er igenom den! Heja, heja, heja!

Skolan

Hej, jag är i skolan och använder blogg.se nya iphone app. Wohoo! xP Har engelska nu. Sen svenska. Jag orkar inte riktigt med. Känner mig som en vissen ros. Suck. Jag kanske bakar när jag kommer hem. Det brukar pigga upp mig. ^^ KRAM!


Nice music, great video!Jag älskar dom här låtarna och eftersom jag är besatt av Sesshomaru-sama så blir det ju bara bättre! Hihi^^


Studiedag!

Moshi moshi!

Idag har jag haft en slapp studiedag ute i den vilda djungen även kallad sthlm stad. ;p Har köpt en muffin, en liten hatt, maskara, örhängen och en ring. En bra dag helt enkelt. Hoppas ni har haft en bra dag. Jag ska till dansen ikväll. Tre timmar, jag kommer vara död när jag kommer hem. Haha, nej men jag gillar tre timmars dans. Jag känner mig fräsh efteråt även om jag blir en levade, blöt pöl.


Glitter TextGenerator

Facit!

Moshi moshi! Jag har internet igen så nu kommer ni få facitet till Gissa Serie! Så här kommer det!
P.S. Klicka på bilderna ;)

nr1
Princess Tutu


Morning Grace

nr2
Magical Girl Lyrical Nanoha


Innocent Starter

nr3
Mamotte Lollipop


Poppin' Heart wa Hitotsu Dake

nr4
Kamikaze Kaitou Jeanne


Piece of Love

nr5
D.N.Angel


True Light

nr6
Wedding Peach


Tror den heter Make a Wish, men jag kunde inte få det bekräftat

nr7
Chobits


Let me be with you

extra:
Still DollStill Doll av Kanon Wakeshime

Och nu till vinnaren! Ett stort grattis till Furida no ha (Frida)! Hon hade 4/7 och hon gissade rätt på den extra! Jag säger ett stort grattis till dig!!! Om ni vill att jag gör något sånt här igen säg till bara. ;) Jag fick till baka mitt internet igår men jag hade ingen tid till att blogga. Hoppas ni har en bra helg!


Glitter TextGenerator

Hejsan hoppsan!

img_6743 (MMS)

Hej hej, förlåt för att jag inte har bloggat men internet hos mamma just nu. Vet inte varför men internet ska komma tillbaka imorn eller på fredag. Jag orkar inte att vara utan internet. Facitet vill jag inte lägga upp via telefonen heller så ni får några extra dagar med gissa serien. Hihi. KRAM!


Just det!

Ville bara påminna er om Gissa Serie gerjen jag gjorde för ett tag sen. Hoppas det går bra för er, facit kommer imorgon och den med flest rätt blir nämd på bloggen. Lycka till!

Glitter TextGenerator

 


Zzzz...


Gissa serie!Hej hej jag tänkte göra en ganska rolig grej. Jag kommer lägga upp 7 openings och ni ska gissa vilken serie openingen tillhör. Jag har bloggat om alla serier så ni vet. Ni får själv välja om ni vill fuska eller inte. Sen kommer det finnas en vinnare som har fåt flest rätt. Jag kommer att vissa den bloggen i min blogg. Sen kommer det finnas en extra låt som man får göra om man vill. Ifall någon lyckas gissa rätt på den kommer den skrivas in bervid den som hade flest rätt. ;)

Kom ihåg att inte titta på den lilla youtube grejen
.


 


nr1


nr2


nr3


nr4


nr5


nr6


nr7


extra;
 nu vill jag veta vad låten heter och inte vilken serie den kommer ifrån.


 

Glitter TextGenerator

Lycka till!!

Kräftskiva

Tjenare! Snart ska jag gå på kräfskiva hos min farfar. Det är släkten från pappas sida som kommer. Vi brukar bli ganska många känns det som. Han har alltid en kräftskiva och en påskmiddag. Jag håller på att göra mig i ordning just nu. ;) Tidigare idag har jag jobbat för mamma genom att stoppa massa afficher i kartonger. Mamma och någon snubbe gör afficher som dom säljer. Ni hittar afficherna HÄR. Jag tycker dom är jätte fina. Så jag och min lillebror har paketerat 200 afficher var som sedan ska skickas iväg till någon som har köpt en affich. ;) Det tog ett tag, ca 3,5 timme kanske. Aja det var värt det, vi får ju betalt. ;)Glitter TextGenerator

E det bara jag, eller är det lite het här inne?


Gud jag smälter ;)


Pluggar

Hej hej, nu sitter jag är och pluggar engelska. Det är ganska lätt, jag är faktiskt ganska bra på engelska förutom när det gäller att skriva... Haha jag suger verkligen. Ni kanske har märkt att jag har desingnat om lite. Jag tyckte att den föra bakgrunden(även om den var söt) var lite för mycket och jag blev faktiskt ganska distraherad när jag läste. Sen så var min förra header ganska enkel och tråkig. Jag är mycker mer nöjd med min nya. ;)


Jag känner mig så som hon ser ut, trött med andra ord...


.hack//sign opening

Glitter TextGenerator


Random

img_1569 (MMS)

Random


Jaha?

Har ingenting att skriva om just nu, kanske lite hlav tråkigt att läsa. Ni får några bilder istället ;)


Glitter TextGenerator


Polariodkamera

Gissa vad jag vill ha? En polaroidkarmera. För er som inte vet vad det är så är det en sån där kamra att när man tagit bilden kommer den driekt ut från kamerna på ett litet papper. ;) Jag vill verkligen ha en, dom här då himla fina och det skulle vara en bra grej att ha(inte för att jag vet hur än). Hihi.

Glitter TextGenerator


Skolbibblan

img_1777 (MMS)

Hejsan! Nu sitter jag i vår skolbibbla med min kompis och läser kropp och knopp. ;P Vi ska väll dra snart och gör något. Ganska segt just nu, vi börjar om en timme. KRAM!


Episode Infinity


HAHA!

9/11

Hej, idag är det 10 år sendan World Trade Center blev attakerat och förstört. Jag tänker på alla människor som dog den dagen och på alla som hjälpte till. Det här var en fruktansvärd hädelse och jag hoppas att det inte händer något idag i New York. När det här hände var jag 4 år och tyckte att det bara var något dålig nyhet som tog mina föräldras uppmärksamhet troligen, ärligt talat kommer jag inte ihåg någonting från den dagen. Det är först nu, jag verkligen fattar vilken fruktansvärd ändelse det var och vad svårt det måste vara för alla i New York. Jag var vid Ground Zero i April och det var faktiskt ganska jobbigt att tänka på alla människor som var i byggnaderna den dagen. Ush, vi hoppas inerligt att någont liknade aldrig händer igen.

Första krashen

 

Andra krashen

DEt gick inte att bäda in videon när det södra tornet rasar. Klicka HÄR för att se videon.

 

 

Det norra tronet rasar.

 

 


När jag var där
Glitter TextGenerator

Take a bath!

Haha

Glitter TextGenerator


InuYasha

 

 

InuYasha the Movie: Affections Touching Across Time

InuYasha the Movie: The Castle Beyond the Looking Glass

 

 


InuYasha the Movie: Swords of an Honorable Ruler

 

InuYasha the Movie: Fire on the Mystic Island

Kände för att lägga upp några trailers. ^^ hihi

Glitter TextGenerator


Kamichama Karin
 

Den handlar om:

Karin Hanazono är föräldralös och som bor med sina släktingar. Hennes liv har aldrig varit lätt, hennes studier är inte bra, hon är inte den bästa i idrott och tekniskt sett hon är olycklig. Lämnad med bara en ring som ett minne från hennes bortgångna mor, förändrats plötslig sig hennes liv, när hon sörjer hennes döda husdjur katt, Shii-chan. Den natten mötter hon en märklig pojke, Kazune Kujyou. Efter den händelsen, upplevelser hon flera mystiska incidenter som snart ledde henne att få reda på att hon är en liten gudinna.

 

Personlig åsikt:

Serien var väldigt gullig, men inte kanske jätte bra. Det finns bätre serier tyvärr. När den slutade kända man att den inte riktigt var klar. I mangan har det kommit ut en andra säsong som heter Kamichama Karin Chu. Den verkar bätre och jag hade tänkt läsa den om jag orkar. ;) Jag vet inte om jag skulle rekomendera serien, men je den gärna en chans, som sagt den är faktiskt väldigt gullig. ^^

 

Den inehåller:

Genre: action, comedy, drama, magic, romance
Episode:
26
Länkar: Animecrazy.net, GoodAnime.net,
Språk: Japanska med eng sub

Betyg:

Trailer:Jätte dålig trailer men det var svårt att hitta en över huvudtaget. ;P

KRAM!

Filmkväll

Hej hej, ikväll ska jag. min lille bror och min mammas man ha filmkväll. Mamma äter borta så det blir bara vi tre. Vi har hyrt, Sanctum, Neighbor for sale, The Extra Man och Henry's Crime.


Massa godis!

KRAM!

 


Hej!

img_8077 (MMS)

Hej, jag känner mig fruktansvärt trött. Ser ut som Yuuki gör på bilden. En aning död med andra ord… Men det är bara att bita ihop och gå i skolan. Det är ju fredag trots allt. ;) Vår sista lektion är matte idag. Hur tänker man när man lägger en matte lektion som sista lektion på fredagar? Suck…  KRAM!


Hejsan hoppsan ;)

Har svenska snart. Men jag har börjat med en ny serie som är jätte rolig. Jag avslöjar däremot inte namnet än. ;) Men ni har recentiorer av Kamicham Karin, Vampire Knight och Kaicho wa Maid-sama att se fram emot. KRAM!


Kon'nichiwa

img_8115 (MMS)

KRAM!


Chocola & Vanilla


KRAM!

Lite sjuk...

Hejsan på er. Jag är faktiskt lite sjuk idag. JAg var dum nog att gå på dans i typ 2 timmar igår. Så nu sitter jag här täpt i näsan och har huvudvärk. Blä. Men men, ur allt ont kommer något gott. Jag kan ju slappa lite nu. ;p Hihi. Hoppas ni är friska och glada allihopa.


Dom har gjort så att det är Pikachu istället för dangos. Klicka här
KRAM!

Hej hej

img_4976 (MMS)

Hej hej. Är i skolan nu. Ska snart ha teknik halv klass. Den andra halvan har HK. Jag har det imorn. Bloggar mer när jag kommer hem. KRAM!


Oyasumi


Ouran High School Host Club
Den handlar om:
Haruhi Fujioka är en stipendiat student vid den prestigefyllda Ouran Academy, en fiktiv gymnasieskola som ligger i Bunkyo, Tokyo. Letande efter en lugn plats att studera, snubblar Haruhi in i det tredje musik rummet, en plats där Ouran Akademin Host Club, en grupp av sex manliga studenter, samlas för att underhålla kvinnliga "klienter". Under deras första möte, Haruhi oavsiktligt slår över och gör sönder en antik vas värderad till 8.000.000 ¥ (US $ 80.000 i USA engelska manga) och blir tillsagd att återbetala kostnaden i tjänst till klubben. Haruhi har kort hår, slouching klädsel och kön oklart utseende gör att hon förväxlas av värdarna för en manlig student.Värdarna är alla överens om att Haruhi skulle vara en bra värd, därmed gör det så att hon går med i The Host Club. I slutändan hon går med på att går med i klubben som värd själv (klädd som en man) för att betala av sin skuld. Hon går med på att ansluta sig eftersom hon inte har något emot hosting så länge hon kan betala skulden bort snabbare. Värdarna får senare reda på att hon är i själva verket en flicka. De håller det hemligt, så att ingen kommer att kunna berätta. The Ouran Private Academy omfattar förskola till tolfte klass (tillsammans med ett universitet också). De flesta studenter kommer från förmögna familjer, men i särskilda fall, går förtjänsta stipendier till exceptionella studenter från en lägre inkomstskikten. Skolans inofficiella motto är "Släktlinje räknas först, rikedom en god tvåa", vilket innebär studenter med stjärn familjebakgrund men låg socioekonomisk status kan ges högsta prioritet än de från rika familjer med mindre stamtavlor.

Personlig åsikt:
Fruktansvärdt ... ROLIGT! En helt fantastisk serie! Det är en av dom serierna som aldrig borde ta slut. Jag tyckte den var jätte härlig och rekomenderar den starkt! Jag trodde först innan jag började se på den att den faktiskt skulle vara dålig men det är ju en av dom bästa jag har set. Jag tackar verkligen dig Neko-san för att du sa åt mig att ge den en chans.

Den inehåller:
Genre:Comedy, Parody, School, Shoujo
Episode: 26
Länkar: AnimeFreak.tv, Animecrazy.net, GoodAnime.net, Youtube.com
Språk: Japanska med eng sub och Engelska
Betyg:

Trailer:


KRAM!

Städat

Före

Efter


Japan <3

Hej hej. Idag har jag varit i lilla Japan här i Sthlm. Loved it! Jag fick en japansk tidning och japaskt godis. Godiset heter Pocky och är som kex doppad i olika sotrers mjölk. Jag köpte jordgubbssmak. Med det finns också i choklad och mjölk. Gott!


Hoppas ni har haft en bra dag också.
KRAM!

Utau

Världens bästa låt


Still doll av Kanon Wakeshima


RSS 2.0