Anime top 10


<3

Bizzy Sunday

Hejsan svejasan! Idag har varit en väldigt rolig dag då man har hunnit med mycket. Jag har ritat, tittat på tv, fikat, handlat grejer till mitt rum och varit inne en stund på Attitude mässan. Gissa vem jag träffa på mässan? Foki!!! Jag älskar Foki. Hon verkar hela tiden glad och härlig, och är även väldigt fin. ;) Gillar henne mycket. För dig som inte vett vem Foki är så är det en stor bloggerska här i Sverige som skirver väldigt kawaii! Hon har nyligen flyttat till Bangkok och starat sitt eget klädesmärke Fokiwa. Hon är en av dom som har haft tur och blivit rik på att blogga. Lycko-ostar! Hoppas ni har haft en bra söndag. ;D KRAM

F5

Klicka på knappen F5. ♥

KRAM!


Cupcake!!!

Hejsan. Den här veckan har varit en bak vecka för mig. I onsdags så baka jag själv och igår baka jag med mina kompisar. Är riktigt nöjd med resultatet. ;) Dom första baka jag själv och dom andra baka jag med mina kompisar. Älskar att baka!!!


Glömde

Här är en bild på mig från när jag spelar teater. Jag hade tänkt lägga upp den på halloween men jag glömde bort den så ni får den nu.


Vi spelade nightmare before christmas baserad på tim burtons film. ;) Om ni inte har sett den är det ett måste. En jätte bra film ;)
A skeleton-like figure wearing a suit stands on a curled cliff, in front of a yellow full moon. Below him are hills with jack-o-lantern pumpkins. On a mountain is written the title, "Tim Burton's The Nightmare Before Christmas".


WOW


Är det bara jag som tycker att hon är otroligt vacker? Hon heter Suigintou och kommer från serien Rozen Maiden. Jag håller på med serien för tillfället men när jag är klar så vet ni vad som väntar. ;) KRAM!


Godnatt

Jag måste gå och lägga mig nu men jag (kanske) är tillbaka imorn. Hoppas att er dag har varit bra. Min var okej. ;P En skoldag helt enkelt. Jag är ganska taggad inför imorgon. Fråga inte varför vet knapp själv. Haha. ^^

Sov gott mina små änglar!



Låt från filmen Min granne Totoro: The Path of Wind


Livet som en Bokstav


En film jag gjorde för att testa olika kamera vinklar. Vi ska hålla på med film i bilden. I hope you'll enjoy! ;)

Nya serier tar mig!!!

Anledningen till att jag inte har bloggat är att jag har varit bunden till två nya anime serier. Earl and Fairy och K-ON. Jätte bra. Men jag har typ bara tre avsnitt kvar av Rurouin Kenshin. Panik. Jag kollar inte just nu för jag vill spara. ;P Ska se på Breaking Dawn idag!!! Är skit taggad. Ska dit med två kompisar. Jag har taggat inför den här filmen ända sedan Eclipse. <333 Måste fläta lite flätor nu. Bloggar KANSKE mer sen. KRAM!


Right!

image description



Nu ska jag berätta hur man sätter pärlor på sitt headset.
Man behöver:
  • Indian pärlor
  • Skalpell
  • Liten skruvmejsel eller liten (liten) sax
  • och ett headset
Så här gör man:
Du skär upp pärlan (men inte så den blir delad på mitten förstås) och sedan tar du skruvmejseln och trycker på pärlan så att den öppnas. Sedan trycker du på den på ditt headset. Så fortsätter man så. Det tar ca en timme att göra om man koncentrarar sig. Jag kolla på film samtidigt så det kanske tog en och en halv eller två timmar för mig.

Lycka till!

Dancing

Hej, just nu är jag på dans rep för vi ska vara med på "Lidingö Kultur Natt". Jag har en dans med i den. Men det här är inte riktiga showen. Den har vi innan jul. ;) Det blir lite av en förhandstitt. Bloggar mer när jag kommer hem. Kram!


11/11-11 11:11

Nu är det 11/11-11 11:11. Så himla coolt!!! Yäy


Headset

Jag dekorerade mitt headset igår med vanliga indian pärlor. Det blir så snyggt tycker jag. Jag fick idéen av en tjej i min parallell klass som redan hade gjort det. Sen var det en tjej i min klass som gjorde samma sak, så jag bestämde mig för att göra det själv. ;) Jag tycker det blir skit snyggt. Jag förklarar sen hur man gör. KRAM!


Twilight


Den är riktigt bra gjord måste jag säga. Animen dom använt för den här videon heter Hakushaku to Yosei (Earl and Fairy)
Jag funderar på att se seien den verkar ju bra. ^^

KRAM!


Paradise


Den här musik videon är så fin. Jag börjar typ gråta. :') Den är verkligen jätte fin. Låten heter Paradise och är en av Coldplays låtar.


When she was just a girl
She expected the world
But it flew away from her reach so
She ran away in her sleep
And dreamed of
Para-para-paradise, Para-para-paradise, Para-para-paradise
Every time she closed her eyes


Fläta<3

Hej, idag har jag haft en ganska rolig fläta som är väldigt enkel att faktiskt göra. Men eftersom jag är så fruktansvärt dålig på att förklara så får ni en länk till video som lärde mig. ;) Nu behöver jag er hjälp. Jag vet inte vilken frisyr jag ska ha imorgon så kan ni hjälpa mig? Kommentera 1, 2 eller 3. Det vore till jätte stor hjälp. Tack^^

1 
2
3

Kram!

Natti!


Godnatt mina små änglar!


<3

Jag älskar verkligen den här bilden.


Home sweet home

Nu är jag hemma igen. Vi kom hem för typ 2 timmar sedan. Bilresan gick hyfsat fort. Jag lyssnade på musik bokstavligt talat hela vägen (med undantag för toa/mat stopp). Min lilla Neko-san hade rätt i att man tänker på saker man inte brukar tänka på när man åker bil länge. ;) Hoppas ni har haft en supet bra höstlov och att ni är utvilade och redo för skolan. Ärligt talat är jag inte det. Haha :P Jag lägger ut imorgon vad det var vi gjorde där nere.

Godnatt mina små änglar. :)


Heeeeej!

 

random :P


Kon'nichiwa!

Hej på er! Nu är jag här i Skåne och bloggar. Det kommer ett inlägg senare som jag gjorde i föregår. I går var vi i Danmark. Vi var på ett museum som hette Arken och sen åkte vi in till Köpenhamn och shoppa. Jag fick med mig en söt kjol hem. ;) Hoppas ni har det bra! Ska gå och äta frukost nu. Kramar från lilla skånska jag. ;P

(hade ingen passande bild på mobilen så den här får duga)


Skåne

Hej, idag bär det av mot skåne. Åtta timmars bilresa ner till Malmö. Det känns lite segt för jag hatar att åka bil. Aja. Jag vet inte hur mycket jag kommer kunna blogga under tiden jag är där, men jag lovar i alla fall två inlägg. ;) Så det blir nog ingen anime där nere. :( Jag får försöka överleva ändå. :P Vi ska åka till Danmark över en dag när vi är där och så ska vi kolla på bio nån kväll och ha allmänt mysigt. Vi bor i en av mina föräldrars kompisars lägenhet. Vi kommer tillbaka på söndag kväll. Så vi hörs väll då ifall det inte finns något nätverk.





KRAM!

Första bilden!


Det här var den första bilden jag la upp i denna blogg. Det är roligt att se hur det var i början och jämföra med hur jag skriver nu. ;)

KRAM!

BOYFRIEND!

Jag är helt såld på den blonda killen. Så jävla söt säger jag bara. ;) Låten heter Boyfriend och är gjord av k-pop bandet Boyfriend. <3


RSS 2.0