Lov!!!

img_5519 (MMS)

Börjar lovet med fika. Alltid gott med fika. Äter morotskaka och dricker en latte. Kram!


Påsklov

Idag får jag påsklov. Woho!!! Som jag har längtat. Det är verkligen dags att ha ledigt känner jag. Fast jag vill alltid ha ledigt. ;) När har ni påsklov. Har hört att det bara är Lidingö som har v.14. KRAM!


Vår

Nu är det vår. Det är så härligt. Det är ju snart hanami-säsongen i Japan också. Jag hade så gärna varit i Tokyo just nu. Suck. Det tar nog ett bra tag innan jag kommer till Japan och ha råd att konsumera där…
KRAM!


OJ...

...vad dålig man kan var på att blogga. Finns ni ens kvar därute???
Hatsune Miku; Sekiranun Graffiti

Jag älskar den här låten! Den gör mig alltid glad. Men jag vill också verkligen bara kunna flyg som hon gör här i videon. Det verkar så vacket. Videon är så vacker så jag börjar gråta nästan varje gång. Asså det är sjukt. Jag önskar verkligen att jag kunde flyga.<3
KRAM!

Gomen!

Jag vet inte hur många gånger jag har haft det som rubrik efter att ha varit inaktiv. Men nu tänkte jag skriva lite. Igår så spelade jag och tre andra tjejer i min klass in en film som är till bilden. Vi gjorde en skräckis. Jag fick vara den äckliga tjejen som dödar dig efter att man kallar mig. Ni vet som i Svara Madame(stavning?). Det var jätte kul. Ska se om man kan få tag på en bild av mig. Det blev jätte bra! :) Började på en ny serie i veckan också. "Neo Angelique Abyss". Den är jätte bra. Blir helt lycklig. Läst ut en bok idag också. "Förlorad Ängel", det var en helt grym bok. Rekommenderar den starkt. Läs "Fallen Ängel" före bara, det är en serie. ;) Nu blev det ett inlägg. Kram!


Pure love!


På vänsterhand har jag fjäril på pekfinger...

img_3346 (MMS)

På vänsterhand har jag fjäril på pekfinger och blomma på lillfinger. På högerhand har jag fjäril på långfinger och blomma på lillfinger. Sedan har jag ju amerikanska flaggan på båda tummarna. ;) KRAMISARNA!


Kawaii


På tummen. ;)

img_0849 (MMS)

På tummen. ;)


I'm alive!

Ja, jag lever fortfarande. Haha. Sämst på att blogga. Men jag blir inte så motiverad. Kommentera! Låt mig veta att ni finns. <3

Aja. Har målat naglarna idag. Wow, vilken nyhet! Nej, men mina tummar har numera amerikanska flagan på sig. Har gjort det det själv. Stolt. ;) Har satt på nagel klistermärken jag fick i julklapp också. Det blev riktigt bra. Lägger upp en bild imorgon.

Har lagat middag idag också. Det blev rissoto med lamfärs-burgare och mozzarella sallad. Gött!

Nej nu ska jag sova. KRAMISARNA!

Oyasumi

Godnatt små änglar! Förlåt för den låga uppdateringen den här helgen. Har varit ganska lat. Såg klart på K-ON också. Kommer sakna det. Var en av dom bättre serierna. Men, men, har en K-ON film att se. ;) Kramisarna!


Ikuto

Sitter och lyssnar på när ikuto spelar violin. Det är ren magi! <3 Tänk om man kunde spela ett instrument... Ååå, jag vill kunna!!!

Princess Princess


Den handlar om:

Princess Princess är en berättelse som kretsar kring livet för tre pojkar väljer att klä sig som tjejer vid den nationella-pojken skolan de går på, som också råkar vara den bästa skolan i området. Huvudperson, Toru Kouno, har just överförts till den nya pojkskolan, Fujimori, efter att ha bott med sin farbror för en tid. Han är en sådan kille valt att vara en av de Hime eller "Prinsessor", som är en tradition på skolan för att bryta upp enformigheten av livet omgiven av någonting annat än män. Studenter (baserat på vissa kvalifikationer) väljs att vara prinsessor och klär sig sig som flickor och deltar i olika evenemang.
I början av berättelsen finns det redan två sådana prinsessor, Yuujiro Shihodani och Mikoto Yutaka, dem så kallade Western Princess och Eastern Princess , på grund av deras rums plats. Toru blir övertygad till att bli en prinsessa snart efter att ha kommit in i skolan men när han accepterat jobbet, fann han det vara mycket roligare än han trodde.
Översatt från Wikipedia.org

Personlig åsikt:
Det är inte den bästa serien jag har sett om jag ska vara ärlig. Den var rolig och jag kan rekomendera att se den. Den har sina högdpunkter. Ärligt talat såg jag den här under höstlovet men glömde bort den. Det var en av mina youtube serier. Den finns på anime kanaler men jag såg på youtube.

Den inehåller:
Genre: Komedi, Skola
Episodes: 12
Åldersgräns: 7+
Länkar: AnimeFreak.tv, GoodAnime.net, YouTube.com
Språk: Jap med eng sub.
Betyg:

Trailer:
Fanns ingen

KRAM!

Hehe… bilder ;)


Keeper of the Shadows.


Hatsune Miku: Can't I even dream?

Den här låten går till min lilla Neko-san som precis har börjat på en internet bok som heter Keeper of the Shadows.
Hopppas ni ger den en chans. Den är super bra. ;) KRAMISAR!

Transformers

Jag älskar Transformers filmerna! Dom är så himla bra! Jag rekomenderar dom starkt till alla. Jag hade lyckorus hela filmen och tro mig det är nog inte meningen. ;P Haha. Men jag kan inte hjälpa det! Den är så sjukt bra gjord också. <3 Love it!!!
KRAM!

Bild

Förlåt för att det mest är bilder i min blogg. Men imorgon kommer ett riktigt inlägg. Kram!


Night


Super Mario Galaxy!

Har spelat tv-spel halva dagen. Haha, det är ju jättekul! Särskilt när man är så dålig som jag! ;D Har suttit och skrikigt högt som en säl med kramp när jag förlorat och blivit överlycklig när jag vinner. Haha, love it! Har ni haft en bra fredag? Kram!!!


Kvinnan i svärdet

Hon kollade ner och såg sin egen spegelbild i svärdet. Det var inget enkelt val. Hon var tvungen att ofra sig själv för att rädda dom hon älskade, men om hon gjorde det kunde hela världen vara i fara. Plötsligt såg hon något som blänkte i ögonvrån. Det var spetsen av en pil, men inte vilken pil som helst. Det var hans pil. Dom hade lyckats fly och nu visste hon att det inte var någon fara. Hon skulle klara det här!

Hittade på det nu. Ville göra någonting för bloggen. Det blev en text till en random bild jag hittade. Hoppas ni har ett bra sportlov. KRAM!

Mars

img_4364 (MMS)

Mars


Japan

Jag vill verkligen åka. Jag vill nog mest av allt se kulturen, med tempel och sånt. Sedan vill jag åka ditt under säsongen då alla rosa körsbärsblommor blommar och kan ni tänka er mount Fuji?! Ååå, vad vackert det skulle vara! Har ni något som ni skulle vilja se i Japan? KRAM!


RSS 2.0