I choose you!

This is what I'll give my girlfriend this Valentines.
Är det bara jag som vill ha en på alla hjärtans dag?♥

30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

  • Jag har möblerat om i mitt rum lite
  • Jag har sett på hela Sex and the City
  • Varit lite socialare än vanligt (hehe, en gång)
  • Min moster och min kusin fyllde år
  • Jag har stannat vid liv ;)
Vilken kul lista? ;P Haha. Har något bra hänt er under dessa tretio dagar?
Stay HAPPY!

29. Detta åt jag till frukost

Jag åt en macka med ost och skinka, en macka med bara smör och ett glas nypponsoppa. På vardagar äter jag ofta ingenting och när jag är hos pappa fikar vi ju till frukost så då beror det på vad jag är sugen på. KRAM!


Oxe

Har just kollat upp vilket djur mitt år är i det kinesiska året. Jag är en oxe. Blev lite besviken... Även om bbeskrivningen på oxen var nästan perfekt på mig så vill jag inte vara en. Haha, ville vara en tiger eller kanin. Något fint djur men det blev en stor klumpig oxe. Haha. Ja, ja. Livet gå vidare. ;) KRAM!Kolla ditt år ;)

28. Bild på sminket du brukar använda

img_3854 (MMS)

28. Bild på sminket du brukar använda


27. Ditt framtida bröllop

Jag vill gifta mig utomhus vet jag. Inget kristet och självklart med manen (eller kvinnan om det nu skulle bli så) jag älskar av hela mitt hjärta. <3 I en fin vitt klänning. Men först måste jag hitta honom. ;)


Klassmiddag idag. Kommer vara fast i skola...

img_2652 (MMS)

Klassmiddag idag. Kommer vara fast i skolans matsal till ca 22:00. Segt… Aja, en chans att vara social med klasskompisar och föräldrar. KRAM!


26. Något du vill ha just nu

Mopedbil allra mest tror jag. Vill verkligen ha en. Men det är för dyrt. En språkresa till Japan kostar lika mycket som den billigaste mopedbilen. Sedan vill jag också ha en polaroidkamera ganska mycket. Och sedan till det jag vill ha mest av allt är en chans att få träffa min Neko-san! Suki yo! <3

 


25. Detta är jag beroende av

Oj, bra fråga! Anime är jag väll beroende av. Men mitt största beroende är väll att ha någonting i munnen. Jag vet inte varför men jag känner att jag alltid måste ha någonting med smak i munnen. Haha. Ganska dåligt beroende eftersom det är stor riks att det blir ett mat beroende... ;) KRAM!

24. Ett kort på din data


Det är ju inte min dator men det är en sådan här jag har hos mamma.

En sådan här hos pappa, lite äldre och utan fjärkontoll är min då, då.

KRAM!

Teenager Post


23. Ditt favorit nagelack

En helt värdelös fråga om du frågar mig. Använder det knappt. Men jag tycker att en speciel nyans av röd kan vara riktigt snygg. Det ser på något sett ut som man har ansträngt sig lite extra. KRAM!

22. En tv-serie du älskar

Amaricas next top model! Jag älskar programet. Varje dag, kl 16:00 efter skolan. Perfekt! Jag skulle nästan göra allt för att få vara med och träffa Tyra Banks. Suck, är förevigt kort...
Yaya från säsong 3. Helt fantastisk bild!

KRAM!

21. Favorit ställe

Troligen New York om det är någonstans jag har varit. Man kan ju egentilgen inte favorisera ett ställe man inte varit på, med undan tag för Japan. <3 Det är en helt underbar storstad. Det finns massor att göra där.
Bild från Empire State Building. Tagen i April 2011 när vi var där.


Empire State of Mind: Jay-Z och Alicia Keys

KRAM!

20. Bild på det du köpte senast

Det jag köpte senast var en macka. Den är tyvärr uppäten sedan länge. ;) Men annars var det nog ett par klackskor från hm. Dom ser ut så här:
Riktigt snygga.
KRAM!

Januari

Neko-Inu bild.

Vanilla och Chocolate


19. En vän som bor långt ifrån

Madde!!! Hon är min finaste vän! Hon bor tyvärr i Luleå mesans jag bor här i Stockholm. Vi har faktiskt aldrig träffats.

Sedan har jag massa kompisar nere i Skåne som jag också saknar. ;)

Madde har varit med på många punkter i den här "One month challenge". Hoppas att det inte blir tjatigt. Men samtidigt älskar jag ju min lilla Neko-san! <3

Kram!

 


Linser

Vad tycks? Gröna och svarta färg linser.
Bilden på dom svart blev inte lika bra som bilden på de gröna.

18. Här handlar jag helst

Jag hadlar mest på H&M. Jag handlar där för att jag tycker ofta att deras kläder är snygga men också billiga. Jag ogillar att spendera pengar samtidigt som jag älskar att köpa saker. Haha. Så H&M är det nog mest av. PÖSS!

William

William från lillabloggen. Det är det bästa jag sett på länge. Du måste se!!!
En video
Kanalen
Automat uppspelning
SE DET! Du kommer missa något annars! :)
KRAM!

17. Hit vill jag åka innan jag dör

JAPAN! Jag vill åka till Japan mer än något annat. Jag vill till lugna Nikko, livliga Tokyo och traditionela Kyoto. Kan du tänka dig att få prova en kimono, se körsbärsträden och mount Fuji, shoppa i Shibuya. Helt fantastiskt. Att åka hit vore en dröm! Jag skulle älska en språkresa till Japan - Tokyo. <3 Jag sitter här och suckar för mig själv när jag tänker på allt jag missar...

Dokumentär om Tokyo


Bild kollage av Japan. Tog den av Madde. I hope you don't mind. :)

KRAM!

16. Detta gör jag på helgerna

Ärligt? Hos mamma blir det oftas så att jag är hemma och sitter framför datorn. Hemma hos pappa orkar ingen göra frukost, så vi åker in till stan runt 12 som tidigast och äter frukost/lunch på fik. Ibland åker jag hem efteråt och ibland stannar jag inne i stan. Då och då gör vi något tillsammans, jag, Hugo och pappa eller bara jag och pappa. Hugo är borta hos kompisar ibland. Min helger är inte så inehålls rika. ;)
Tror låten heter "Let's go Shopping!" men jag vet inte.

KRAM!

15. En person/kändis du vill träffa

Självklart vill jag träffa Madde. Vi känner varandra så bra trots att vi aldrig har träffat. :(

Sedan har vi K-pop banden Girl's Generation och Boyfriend och den den japanska cellospelerskan Kanon Wateshima. Hon är sångerskan i Still Doll. ;)

Sedan har jag väll någon amerikansk kändis jag vill träffa. Kan inte komma på någon just nu dock. Jo! Tyra Banks. Hon verkar så härlig. :)

Ska sova nu. Första dagen i skolan för i år. Har varit sjuk dom tre första dagarna. Men nu ska jag får en god natts sömn och gå till skolan imorgon. Längtar faktiskt lite. ;P Var länge sedan jag träffa alla. :)


KRAM!

 


14. Din högsta dröm

Oj, min högsta dröm. Just nu är det väll en resa till Japan antar jag. Det skulle vara så underbart att få åka till Tokyo och sedan vara i Kyoto en hrlg efter det. Och att få se allting också. Det är nästa för mycket att tänka på. ;) I love Japan 4 ever!!!

Of to tokyo!!! Kan inte namnet på sången eller sångerskan.


KRAM!

Jaha?

Vad ska man skriva om idag. Mitt liv just nu är inte så interessant. Vad ska man hitta på?

Visst skulle det vara underbart att kunna spela ett instrument? Jag skulle vilja kunna spela piano, harpa eller tvärflöjt. Piano för att det är sååååå underbart. Jag älskar verkligen piano! Harpa för attndet är ett så mangefikt instrument i säg och låter vackert som en bonus. Och flöjt är för att det låter så vacket och är lätt transporterat.

Jag är ju så nördig så jag tänker mig att om jag skulle ha turen att hamna i min drömvärld vill jag kunna ha med mig något som gör mig unik. Då är flöjten så praktisk. ;)
Haha, värsta  nörden. Men det är jag stolt över. ;P

Finns det något dröm instrument som du skull vilja kunna spela, eller spelar du det redan? Tell me.KRAM!
13. Ett kort någon annan tagit på dig


Det här fotot togs av min mamma när hon och jag var i Paris 2010.

Resan var min 13-års present eftersom jag blivit tonåring. ;) Hugo ska också få en resa i år. Han fyller 13 i mars den lille skitungen. :)

KRAM!

Sova, sovaa lalalalalaaaa

Nu ska jag soooovaaaa. Det är viktigt med sömn förstår ni. Fast jag skulle gärna stanna uppe till ett, men jag är för trött. Vetenskap har faktiskt bevisat att tonåringar har en hormon som får oss att vilja vara vakna på natten. Vilket i sin tur leder till att sova under halva dagen. Haha. Jag vet inte hur det är med er men jag själv är en riktig nattuggla, fram till typ 2am. Då börjar jag stänga ner mig om jag nu har varit uppe till max. Mitt senaste är nog ändå halv fyra. ;P Hehe.

Kram!!!!


12. En bild på ditt rum som det ser ut just nu

Ganska stökigt... Men jag är faktiskt sjuk. ;)


11. En bild på någon du saknar

Jag vet inte om man kan sakna någon man inte har träffat, men jag saknar dig Neko-san. Varje dag. :)

(Hoppas att det är okej att jag använde det här fotot)

 

KRAM!


Girls Generation

Det är ett K-pop band som är väldigt bra. Jag gillar deras upptämpo låtaar väldigt mycket. ;)engelska

original10. Hur ser din framtid ut?

Jag hade tänk mig bli en inredningsarkitekt. Det är vad jag vill jobba med. Jag har alltid tyckt att det är som att få betalt för att göra sin version av snyggt. ;) Sedan vill jag har boende i Stockholm, Paris, New York och självklart Tokyo. Jag planderar på att bli framgångs rik. ;P Sedan vill jg själlvklart få en egen man och kanske ett barn eller två. Det är så jag ser min framtid just nu. :)

KRAM!

9. I din väska finns...?

I min väska har jag lite gejor. Plånbok, mobil, nycklar, busskort, hörlurar, läpbalsam, fickspegel, papper, post-it lappar, hårsnoddar, privat och när jag går i skolan böcker såklart. Allt jag behöver. Jag känner mig nacken utanför huset utan väska. Jag måste alltid ha en. Det som alltid finns där är det under stryckna. Kram!

8. Bild på din garderobSvansjön

Jag mår mycket bättre och snart ska jag svansjön. Inte baletten utan den som han från Bounce. Det ska bli så kul. Jag älskar ju dans! Bloggar senare. Kram!!!


7. En person som får mig att skratta

Tja, en kompis jag har kan jag alltid räkna med, V. Jag tänker inte nämna namn för jag vet ej om det är ok. ;) Men V är en jätte härlig tjej. Sedan brukar det flesta killar jag känner få mig skratta. Vet inte varför dock. Hehe.

Sex and the City är amazing! Love it! Det är ju helt beroende framkallande. Ifall du inte har sett det är det ett måste. Min mamma hade alla boxar. Men tro mig, det kommer finnar online. Kärlek. Ska börja på sista säsongen nu.

Kram

 


6. Bloggar jag läser

Fokis.se och befun.blogg.se

 


5. En bild på dig för ett år sedan

img_6048 (MMS)

.


Sjuk…

Hej, ligger i sängen och har sex and the city maraton. Jag har lyckats bli sjuk med feber och halsont. Ska fortsätta kolla nu. Kram!


4. En person jag ser upp till


Jag ser faktiskt inte upp till någon just nu. Självklart är ju mina föräldrar alltid två jag ser upp till, men det känns så naturligt. Ingen annan riktigt.

Uppdatering: Jag ser upp till Tyra Banks också. ;)
P!NK: Family Portrait

KRAM!

HJÄLP!!!

Vilken header ska jag ha?! Panikar här!!!
Har min vanliga temporärt just nu. HJÄLP MIG!!!

eller

3. Dina kompisar

Jag är ju lite av en ensam varg med det betyder inte att jag inte har kompisar. ;) Jag har några stycken i skolan, några från teatern, en från min dans, några från skåne och några som är barn till mina föräldras kompisar. Sedan har vi självklart Neko-san som jag träffade över internet.

Jag och Madde har faktiskt aldrig träffas, men jag hoppas att vi kommer det inom en snar framtid. :)

Dom kompisarna nere i skåne kanske jag träffar runt en gång om året om inte mindre.

Dom från skolan är väll mina närmaste (plus neko-san) eftersom jag går i skolan med dom. Jag är däremot inte så mycket med folk efter skolan. En riktig tråkmåns jag är. :P Men jag gillar dom väldigt mycket. ♥

Sedan träffar jag ju bara mina föräldras kompisars barn typ under middagar och sånt där.
Dom från teatern ser jag en gån i vecka under en och en halv timme. Också självklart hon från dansen.

Fast jag är bara med folk om det ska vara så (typ skola eller aktivitet/vara i skåne). Jag gör inte mycket själv för att vara social. När jag tänker efter är det ju super korkat egentligen.
Men, men, sådan är jag och jag är alltid nöjd med den jag är. Det är det som gör en speciel ju. ;) Fast man kan ju alltid klaga lite. ;P

Haha, jag längst till vänster... Nä, när jag faktiskt är med folk är jag väll som hon i mitten eller den blonda. Beror på vem jag är med. ;)

KRAM!

Läs inte om du inte sett Fushigi Yuugi ep 20

Tasuki är så sexig i det här klippet! Jag tror jag dör!!! Tamahome har blivit föhäxad och har glömt Miaka, sedan är han beordrad att döda henne och han lyckas med att krossa både hennes arm och hjärta. Tasuki kan inte förlåta det. Asså jag älskar Tasuki, så jävla sexig! ♥ Sitter och fnittrar. ;)

KRAM!


2. Staden där du bor

Jag bor i Stockholm. Det är Sveriges huvudstad.

 


hurt

Christina Aguilera - Hurt

Jag börjar gråta efter tre sekunder


1. Berätta om dig själv

Jag heter Lovisa Lindroth och är 14 år. Jag bor i Stockholm och går i en vanlig skola, 8:an.

Jag går på dans och teater. När jag är hemma sitter jag oftas framför datorn och kollar på anime eller gör något annat. Jag kan vara ganska associal ibland.

Jag älskar att sjunga, dansa, rita, kolla på anime och att läsa. Jag älskar att kolla på mig själv i spegeln, utan en spegel typ dör jag.
Det har ingenting med att jag tycker om mig själv, utan att jag gillar att ha koll på hur jag ser ut.

Jag älskar Americas next top model och jag skulle dö om jag fick vara med i programet.

Jag vill bli inredningsakitekt och flytta till Japan.

Uppdatering:

Någonting ni kanske inte vet är att jag är en riktigt girly tjej. Inte sådär att jag älskar rosa och enhörnigar, utan att jag gillar att se bra ut, fixa hår, shoppa, smink och smycken. Ni vet sådana gejer. Kanske är därför jag gillar min spegel ;P Jag skulle aldrig kunna leva utan klackskor. Det är typ min främsta accessoar, fast jag har bara åtta par, anväder bara fem av dom. Kanske inte är så bara, men ändå. ;D Nu vet ni det också. :)Då var första utmaningen klar. :) Kram!

hehe

Nu är jag hemma igen! Wohoo! Jag har haft ett grymt 2011 och en fantaskitsk nyårs kväll.  Under 2011 har jag blivit en animeholic på allvar, jag har träffat Neko-san, jag har lärt mig massa japanska ord, jag har varit på massa olika ställen och fått en annan syn på saker och ting, jag har börjat följa 9gag, jag har börjat lyssna på japansk musik mer än förut. Jag har blivit den jag är idag. ;)Nu gör jag en grej jag tog från neko-san.(hoppas det är ok) ;)

"One month challenge"

1. Berätta om dig själv

2. Staden där du bor

3. Dina kompisar

4. En person du ser upp till

5. En bild på dig för 1 år sedan

6. Bloggarna du läser

7. Vem är den roligaste du vet?

8. Bild på din garderob

9. I din väska finns...?

10. Hur ser din framtid ut?

11. En bild på någon du saknar

12. En bild på ditt rum som det ser ut just nu

13. Ett kort någon annan tagit på dig

14. Din högst dröm

15. En person/kändis du önskar att du träffat

16. Detta gör jag på helgerna

17. Hit vill jag åka innan jag dör

18. Här handlar jag helst

19. En vän som bor långt ifrån

20. Bild på det du köpte senast

21. Favorit ställe

22. En tv-serie du älskar

23. Ditt favorit nagelack

24. Ett kort på din data

25. Detta är jag beroende av

26. Något du vill ha just nu

27. Ditt framtida bröllop

28. Bild på sminket du brukar använda

29. Detta åt jag till frukost

30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar


Då börjar jag idag då då.

KRAMISARNA!

 


Gott Nytt År!!!

Gott nytt år alla mina söta läsare. Nu är det 2012 och inte 2011. Wow. Att ett helt år bara har flugit förbi så där. Det känns som det var igår jag var i usa, träffade Neko-san eller bara att börja i 8:an. Helt sjukt.Just nu är jag i skåne och har säkert jätte kul, men det vet jag inte. Deta är ett tidsinställt inlägg. ;)Jag hoppas att ni har haft ett toppen år och jag önskar er en god fortsättning. Hoppas ni fortsätter att följa bloggen och tack för att ni har följt den. Jag uppskattar det sååå mycket. :)


Gud vilken fin frysbild det var...

Många kramar från mig till dig. KRAM!


RSS 2.0