Kagome's burk

Hej hej. Gissa vad jag upptäkte att jag hade.


Kagomes glasburk som hon har the sacred jewel shards i. Jag blev ganska förvånad när jag hitta den. hihi ^^

KRAM!


Watashi

Hej hej! Nu är jag hemma :) Idag har jag bakat muffins. Jag hittade på receptet och hälde i litte vad jag kännde för. Dom blev faktiskt goda! Jag var helt shockad. ^^

mina muffins


Jag ska byta anime profil och vilken ska jag ha? Jag är blond och det är därför alla figurer kommer vara blonda.


 


1

2

3

4

5

Det är upp till er.
KRAM!


Hade fel-_-

Hej, det visar sig att det var imorn runt 21:00 vi flyger hem. Gud, förlåt men ni får stå ut ut lite till. Kram

Kram^^

Hej! Jag har wifi. Jag vill bara att alla mina läsare ska veta, jag saknar Madde(befun.blogg.se). Hon är jätte snäll och är typ den ända människan i världen som delar mitt intresse. Jag flyger hem kl.20:00 på söndag. Hoppas ni kan stå ut ett tag till. Kram

Hello^^

Hej, nu är jag på en resturang med wifi, lyckades också knäcka koden om hur man bloggar via mobilen. Jag känner mig lite lost utan anime men jag ska ju inte klaga. ^^ Frankrike är jätte härligt. Vi är i surfing staden Bearritz. Här spannar killar in en. Till skillnad från svenska killar som inte ger ett skit. Manke därför man älskar anime karaktärer. Fast näää, InuYasha, Ikuto, Sessomaru alla dom skulle jag nog älskat ändå. ^^ Kram

Wareware wa mite kimashita

Hej nu sticker jag till Frankrike. Jag kommer komma tillbaka om tio dagar. Tills dess får ni leva utan mig. Jag ska ditt med min familj och några kompisar. Hoppas ni får det bra.


KRAM!

Tsubasa Reservior Chronicle

Serien börjar med att införa barndomsvänner Syaoran, en ung arkeolog som undersöker en ruin inom Konungariket Clow, och Sakura, prinsessa av Konungariket Clow och dotter till den framlidne kung Clow Reed. När Sakura besöker Syaoran i ruinerna, tar hennes själ form av ett par spöklika vingar som sönderfaller till andra dimensioner. När hon sjunker ner i ett katatoniskt tillstånd, inser översteprästen i Konungariket Clow, Yukito att Sakura är nära döden. Yukito transporterar båda två till världen av de dimensionella häxan, Yūko Ichihara, där Syaoran ber häxan att hjälpa honom att rädda Sakura. Där möter Syaoran två andra som har egna önskemål: Kurogane, en ninja som vill återvända till sitt hem i världen efter att ha blivit förvisad från hans värld av prinsessan Tomoyo för att låta honom lära sig vad verklig styrka är, och Fai D. Flowright, en trollkarl som vill aldrig återvända till sitt hem värld för att undvika sin konung, Ashura-O. I utbyte mot rätt att resa över dimensioner, kräver Yūko att alla betalar med att de värderar mest: Kurogane erbjuder sitt svärd Ginryū, Fai erbjuder tatuering som undertrycker hans magiska makt, och Syaoran erbjuder alla Sakuras minnen som involverar honom. Yūko presenterar dem sedan till en varelse som heter Mokona Modoki som skickar gruppen på en resa genom olika dimensioner i jakten på Sakuras fjädrar. Efter att ha fått den första fjädrar, vaknar Sakura från hennes katatoniska tillstånd och börjar återhämta sina minnen. Som de reser, lär de sig att fjädrarna har särskilda befogenheter och kan skänka övernaturliga förmågor att de som äger dem.

Jag har inte sett klart serien men den är jätte bra. Det är CLAMP som har skrivit serien och därför kommer du förstå varför karaktärerna är så livlösa. Dom har tagit karaktärer från olika av sina serier och blandat och gjort en ny serie. CLAMP gör väldigt bra serier och jag bara älskar den här serien, Crdcaptor Sakura, Chobits t.ex. Jag rekomenderar Jap med eng sub men det finns eng dub om man vill se det.

YouTube:AnimeFreak GoodAnime

KRAM


 

FAI


Han är min absoluta favo i serien. JAg är helt kär. Det är hans underbara personlighet och han ser så jävla bra ut. Jag önska att han fanns. Anime människor är alltid snyggare och snällare än riktiga killar, dom är också på något sätt mer mmmm...


När ni hör den här låten då vet ni att Fai är på gång. ^^


I ♥ SesshomaruEfter att ha börjat se seiren en tredje gång (bara dom bra avsnitten) så har jag börjat älskar Sesshomaru. Han ser jävligt bra ut, han är cool och han låtsas att inte bry sig om saker (t.ex, Rin). Jag tänkte lägga ut mitt favo avsnitt med honom och en helt underbart komisk video jag hitta. Jag skratta åt deet sjukt länge, men jag kan ha ganska dålig humor så inga höga förväntningar på humor videon.


Mitt favo avsnitt. Det kommer från The Final Act(episode 9) så ni behöver inte titta om ni inte är klara med första delen av serien.


 

Min dåliga humor. Haha ^^

 

KRAM♥

 

 


Dans

Svenska orginalet

Engelska versionen

Hej, idag ska jag gå på en dans audition och jag är jätte nervös. Det känns som om jag inte kommer komma in i den grupp jag vill. Men jag får väll hoppas på det bästa. Jag har faktiskt gått i en speciel grupp för att bli bättre. Ni får önska mig lycka till.


Jag älskar den här låten. Den är från Tsubasa Cronicle. Bloggar om serien inom kort.

Kamikaze Kaitou Jeanne


16-åriga gymnasie gymnasten Maron Kusakabe får besök av ängeln Finn Fish, som ger henne en uppgift. Guds makt är spritt över hela jorden, och om han inte samla tillräckligt innan millennieskiftet, kommer han att dö. För att blockera honom har Djävulen skickat ut agenter för att samla hans makt, som är det fina i människors hjärtan, i form av schackpjäser. Med Finn's hjälp, förvandlas Maron till en reinkarnation av Jeanne D'Arc för att jaga demoner som är gömda inom konstverk. När Maron besegrar en demon, försvinner konstverket, och för omvärlden är det som om hon har stulit det, och hon blir känd som en Kaito ("fantom-tjuv"). Maron bästa vän är Miyako, dotter till en kriminalpolis som ansvarar för Jeanne fall.

Första säsongen är jätte bra och jag fick tårar i ögonen 24,7. Början av den andra säsongen är också bra men slutet är däremot sämre. Serien har exakt samma handling som serien Saint Tail. Jag har sett första avsnittet och uttirån vad jag såg och att läsa allas kommentarer så är det samma sak. Serien finns inte på AnimeFreak eller GoodAnime så ni får det på YouTube. Jag älskade värkligen den här animen så jag hoppas ni uppsaktar den.
Part 1 ↑

Part 2↑

Part 3↑

KRAM!

Chobits


Serien
kretsar kring livet om Hideki Motosuwa, en höll tillbaka student försöker kvalificera sig för högskolan genom att studera vid Seki förberedande skola i Tokyo. Förutom en flickvän, drömmer han om att ha en persocomen: en android som användas som en personlig dator, vilket är dyrt. väg hem en kväll, snubblar namn över en persocomen i form av en vacker flicka med långt hår som ligger mot en hög med soppåsar, och namn bär hem henne utan att märka att en disk föll på marken. När slog på hennne är det första hon gör att börja beundra Hideki. Det enda ord som persocomen tycks kunna säga är "chi", vilket är det namn han ger till henne. Hideki förutsätter att det måste vara något fel med henne, och nästa morgon han har sin granne Hiromu Shinbo analysera henne med sin mobila persocomen Sumomo. Efter att Sumomo kraschat under försöket konstaterar de att hon måste vara skräddarsydd.Shinbo presenterar Hideki för Minoru Kokubunji, ett tolv-årigt ​​underbarn som specialiserat sig skräddarsydda persocoms. Minoru persocoms, inklusive Yuzuki, ett ganska exceptionell specialbyggd persocomen, kunnde inte analysera Chi heller, och därmed konstaterar de att hon kan vara en av Chobits, ett legendarisk serie persocoms ryktas ha fri vilja och känslor. Även om detta är ett möjlighet, är Minoru säker på att det bara är rykten. Yuzuki tillägger också att hon inte liknar någon persocom modell i någon tillgänglig databas och hon måste vara anpassad efter allt. Chi har ett inlärnings-program installerat och det ända Hideki kan göra är att lära Chi saker om ett vanligt liv medans Minoru letar fakta om Chi.

Serien är jätte gullig men samtidigt lite vuxen (ni kommer att förstå). Jag rekomenderar att man är över 13 år om man ska se den här serien. Det finns ca 27 avsnitt och den finns både på japanska och engelska. Själv råka jag se engelska för jag hittade inte det japanska veritionen på YouTube. Men jag har fixar länk till AnimeFreak till er så kan välja. Jag tror att det inte är någon skilnad på veritionerna förutom just språket. Öppningen till serien finns i ett tidingare inlägg

Kram!

Imēji


Jag redigerade kommentaren lite.♥

Du är så gullig så jag lägger ut en bild på mig. ^^ Jag bor i Sthlm btw, dd?

KRAM!


Watashi no namae wa

Okej mitt namn är......... Lovisa. Jag heter Lovisa och är 14 år bor i centrala Sverige. Det är jag som är galen i anime.^^ Hoppas det var roligt att veta mitt lilla namn. Mitt efternamn kommer hållas dolt däremot. Men det gör väl inget.

Vill ni ha en bild också?

Det får vi se.^^


KRAM

Watashi

Profilbild

Watashi betyder jag på japanska och det är det jag har använt som namn när ni ser min profil eller när jag skriver kommentarer och länkar min blogg. Jag undra om jag ska avslöja mitt riktiga namn i bloggen. Vill ni veta eller vill ni undra? Kommentera så bestämmer jag mig utifrån det.


Låt från Chobits. Kommer blogga om serien inom kort.

KRAM!

Cardcaptor Sakura

Cardcaptor Sakura börjar när tio-åriga fjärdeklassaren Sakura Kinomoto släpper av misstag lös en rad magiska kort som kallas Clow Cards från the Clow Book som skapats och namngets efter den halv-engelska, halv-kinesiska trollkarlen Clow Reed. Varje kort har sin egen personlighet och egenskap och kan ta alternativa former när dom aktiveras. The guardian Beast of the Seal Keroberos framgår ut ur boken och berättar för henne det är nu hennes ansvar att hämta den saknade korten. När hon finner korten, strider hon dess magiska personifiering och besegrar dom genom att försegla bort dom. Keroberos fungerar som hennes guide, medan hennes bästa vän och syssling Tomoyo Daidouji filmar hennes bedrifter och ger henne med strids kostymer. Sakura äldre bror Toya Kinomoto vakar över henne, samtidigt som låtsas att han är omedveten om vad som pågår.

Serien är jätte bra och man kommer bara älska handlingen. Jag måste bara påpeka att den engelska veritionen rent av suger. Det finns ingen kärlek och dom har klippt bort massa sener. Jag rekomenderar den japanska med engelsk sub. Till serien ingår också två filmer. En till första säsonen, Cardcaptor Sakura: The Movie, och en till andra säsongen, Cardcaptor Sakura Movie 2: The Sealed Card.

KRAM

Studio Ghibli

Moshi moshi!

Idag vill jag tipsa om nångra fantastiska filmer. Filmer från Studio Ghibli! Det är anime filmer som inte är
baserade på nångon serie. Vad jag vet så har tre av deras filmer oskars nominerade och jag tror två stycken har vunnit. Deras filmer är speciela och men kommer att gråta, skratta och dööö av vissa gulliga inslag. 

 
1 Castle in the Sky   Hayao Miyazaki  7,5
2 Grave of the Fireflies   Isao Takahata  -
3 My Neighbor Totoro Hayao Miyazaki  9
4 Kiki's Delivery Service Hayao Miyazaki  7
5 Only Yesterday   Isao Takahata  -
6 Porco Rosso Hayao Miyazaki  -
7 Ocean Waves Tomomi Mochizuki  -
8 Pom Poko   Isao Takahata  -
9 Whisper of the Heart Yoshifumi Kondō 7,5
10 Princess Mononoke  inte sett Hayao Miyazaki -
11 My Neighbors the Yamadas  inte sett Isao Takahata -
12 Spirited Away  sett Hayao Miyazaki 9,5
13 The Cat Returns  inte sett Hiroyuki Morita -
14 Howl's Moving Castle  sett Hayao Miyazaki 8,5
15 Tales from Earthsea  sett Gorō Miyazaki 5
16 Ponyo  sett Hayao Miyazaki 7
17 The Borrower Arrietty i nte sett Hiromasa Yonebayashi -
18 Kokurikozaka Kara  inte sett Gorō Miyazaki -
19 The Tale of the Bamboo Cutter inte kommit ut Isao Takahata -
20 Porco Rosso 2: The Last Sortie inte kommit ut Hayao Miyazaki -

 
Det längst till höger i tabelen är poängen om vad jag tycker om filmen. Tabelen tog jag här och sen gjorde om den. Dom med såna här på - har jag inte sett.

Leta efter den här symbolen på ryggen av filmen så vet du att det är en Studio Ghibli film.^^
                    

KRAM!

InuYasha

Hej jag tänkte att ni också skulle vilja titta på den bästa serien någonsin.
Shugo Chara

Hejsan!

Idag blev jag klar med en anime seire som heter "Shugo Chara!". Serien är bra och det finns tre säsonger, men avslutning på det helt var ganska dåligt och den tredje säsongen (med bara 25 avsnitt) var inte så rolig och motiverande att kolla på. Shugo Chara handlar om en tjej som heter Amu. I skolan är hon den coolaste och häftigaste tjejen någonsin och alla tycker att hon är bäst. Men på riktigt är Amu en nervvrak och vill bara vara en gullig tjej som kan vara sig själv. En morgon när hon vaknar hittar hon tre ägg i sin säng. Hon får panik som vanligt när något oväntat händer. När hon kommer till skolan får hon syn på dom eftertraktade och populära "Royal Guardians", precis som alla andra tjejer i skolan är hon kär i Tadase-kun, han ser bra ut och är väldigt snäll. RG får syn på Amu's tre ägg och beslutar att ge henne en plats som en Guardian. Det vissar sig att det är ovanligt med fler än ett eller två ägg och kunna genom gå en Character Change. Äggen kläcks och där framför henne är hennes riktiga jag i tre olika mini format, shugo charas. Den första heter Ran och är sportig och glad. Nästa är Miki, hon är konstnärlig och lite av en killtjusare. Efter det kommer Su, som är fantastisk på att laga mat, baka och städa, hon kan också prata med djur och hon är väldigt god hjärtad.Senare i säsongen får hon ett till ägg, Dia. Hon är en vänlig själ och är Amu's starkaste shugo chara. Hon kommer få slås mot Easter som vill hitta det kraft fulla ägget, embryo. Hon kommer att möta x-ägg (ägg vars ägare blivit så ledsna och get upp på si själva att ägget blivit ledsen och argt och är därför mycket farligt), enn sångerska vid namn Utau och Ikuto, en kille som blivt tvingad att jobba för Easter.

Serien är på Japanska med engelsk text. Du hittar den både på YouTube och AnimeFreak.

Första öppningen till serien.

Fan made trailer. Jag tyckte den var sjukt bra gjord.


Sayōnara!♥

RSS 2.0