Börjar morgonen med hemma gjorda fattiga r...

img_1578 (MMS)

Börjar morgonen med hemma gjorda fattiga riddare. Mums!


Natsume Yujinchou

Är namnet på serien som var på min väggkalender.
Den är ganska bra än så länge. Har kommit till avsnitt fyra.
Det är en fantasy, drama, komedi. :) Ni kan väll kolla in den om den verkar bra.

KRAM!


SMS-inlägg

img_3445 (MMS)


Ashitaka

Ashitaka är en av de två huvudrollerna i Princess Mononoke. Han är så cool! Han vill inte något ont, inte till någon. Han gör allt för att allt ska vara bra, är snäll, modig, ärlig och han ser otroligt bra ut. ;) Haha kär i en karaktär… igen. ;P Aja, bra jag är nöjd och inte är psykisk sjuk borde det väll gå bra ;D

KRAM!


Princess Mononoke


Den handlar om:
Samtidigt som han skyddar
sin by från härjande vildsvins-gud/demon drabbats Ashitaka, en självsäker ung krigare, av en dödlig förbannelse. För att rädda sitt liv, måste han resa till skogarna i väst. Väl där blir han indragen i en våldsam kamp som människor utkämpar med skogen. Det ambitiösa Lady Eboshi och hennes lojala klan använder sina vapen mot gudarna i skogen och en modig ung kvinna, Princess Mononoke, som togs upp av en varg-gud. Ashitaka ser det goda i båda sidor och försöker hejda floden av blod. Båda sidorna annser att Ashitaka är på fiendes sida och han får det svårt att ställa allt till rätta. Info: imdb

Personlig åsikt:
Det var yttligare en helt fantastisk film av
Hayao Miyazaki. Storyn var fantastisk och bilderna var underbara. Jag grätt under det sorligre stunderna och fnittrade glatt när allt gick bra. Man levde sig lätt in i karaktärerna och än en gång ser man hur människan verkligen kan ställa till det. Sedan fanns det ju lite romans som alltid gör mig lika glad. Jag rekomenderar den starkt. Men jag varnar dig för lite teknat blod.

Den inehåller:
Genre: Äventyr, Fantasy, Drama, Romans
Längd: 134 minuter (2 timmar 14 minuter)
Åldersgräns: 11+
Länkar: GoodAnime, AnimeCrazy
Språk: Japanska men Engelesk sub (vet ej hur det är men sv sub) Engelsk dub(vet ej någonting om sv dub)
Betyg:

Trailer:
Trailer

KRAM!

Kanon Wakeshima<3


Vet någon vilken serie? Det är motivet på ...

img_5879 (MMS)

Vet någon vilken serie? Det är motivet på min vägkalender jag fick. ;)


Panda love<3


How I put on my pants.

img_9051 (MMS)

How I put on my pants.


Du

Det var en gång någon som sa "Du är modig, du är smart, du är underbar. Du är du!"


Cosplay

Jag skulle älska att cosplaya men jag vill köpa mina kläder eller att något proffs gör dom åt mig så jag ser ut så där. Jag vill inte ha på mig något fult jag själv har sytt… ;P


<3


Alla ♥ dag

Hej, förlåt för min låga uppdatering, jag har ju fyllt år, haft prov och idag är det ju alla hjärtans dag. :) Har ni haft något alla hjärtans dag mysigt för er idag? Själv har man bakat en äppelpaj åt sin familj. :) Gött!

Sedan fylde jag ju år i helgen. Är nu 15år! Massa myndigheter, straffmyndig, byxmyndig, man får köra eu-moppe och kanske den största... Cykla utan hjälm. ;P Haha. Jag fick en affich på Sailor Moon, en vägkallender med en anime serie vars namn jag inte vet (kommer be er om hjälp senare), en tiding från japan om anime, OHHC på dvd, prinsessan mononoke, smink, tröja, skor och en POLAROID KAMERA! Jag som har önskat mig en i evighater och nu har jag en äntligen. Är väldigt kär i den. ^^

Hoppas ni har en bra alla <3 dag och jag önskar er en fortsatt alla <3 dag! KRAMISARNA!Sista bilden som 14. ;D

img_8386 (MMS)

Sista bilden som 14. ;D


It's friday, friday!

Jag mår lite bättre idag om man räknar med att snor-procenten har gått ner med hela 1-2%! Wow! Jag vill verkligen inte vara sjuk. Aja, finns inte mycket jag kan göra.
Har haft mys kväll med pappa. Vi har sett halva filmen av Stardust och vi har kollar på QX-galan. Vi har också ätit glass och druckit saft. Mysigt! Hoppas ni har en fantastisk fredag kväll med lite mindre snor. ;) Haha
KRAMISAR!
image description

Rubrik fantasin börjar ta slut.

Hej, sitter här och snörvlar med en miniförkylning. Fick den troligen igår när vi hade friluftsdag. Jag var i gruppen som skulle gå en hel jävla mil. Är fortffarande lite förbannad på skolan. ;P Aja känner mig som Yui i K-ON. Sjuk... Och jag som fyller 15 på söndag, då vill man ju inte vara sjuk. Ska krypa ner i sängen nu och läsa. Det är bra med vila, då mår man troligen bättre sen. :) KRAMISAR!

WALLE

Just bored at home..
Walle!! Jag älskar den filmen, börjar gråta varje gång. En av Disneys bästa!!!

Kvällsbild

För att jag inte har något att skriva om just denna sekund. ;) Kramisar!!!♥

 


Lever livet. :)


Då sitter man här ny duschad efter dansen ännu en måndag. Jag älskar verkligen att dansa, man rör på sig till rytmiken i härlig musik. Man känner sig så fri. :) Måste pluggar lite No nu. Jag ska om jag har tid kolla på ett avsnitt av xxxHolic. Stora kramar till mina små änglar där ute.


hallååååå

img_5053 (MMS)

Gympa nu på morgonen. Sitter på bussen. Jag är inte så förtjust i gympa. Särskilt idag. Jag har uppvärmning… Önska mig lycka till. Kram!


Kanelbullar!

Jag har precis bakat bullar. Kanelbullar. Haha. Jag älskar att baka och älskar bullar så det är ju perfekt. ;D Love bullar!!!

 


SMS-inlägg

img_0556 (MMS)


Oyasumi

img_1030 (MMS)

Oyasumi


?

Vet du någon bra anime som jag kan se? Jag gillar romans, komedi, äventyr och fantasy (magic). Gillar både Det går bra om det finns samuraier och lite blodigt. Jag har inte större problem med blod, inte för mycket bara. Jag gillar både gulligt och äventyr. Men jag kan inte överleva utan kärleken, så romans är ett måste. ;)
Och sedan helts inget harem och absolut inget ecchi.
KRAM!

Kobato


Den handlar om:
Kobato är en söt, pigg, söt flicka men också oerhört naiv om världen runt omkring henne. Hon har ett "uppdrag" för att fylla hennes mystiska flaska med människors hjärtan hon läkt, så hennes önskan att gå en viss plats kan beviljas. Men den begränsningen att hon inte får bli kär i personen vars hjärta hon läker. Som Kobato försök att fullfölja hennes uppdrag är hon tillsammans med Ioryogi, en ande i form av ett hund-gosedjur. Eftersom Ioryogi är ansvarig för ett straff som har tillämpats honom och hans vänner från den andliga världen, måste han vägleda Kobato och se till att hon lyckas hennes uppdrag så att hans vänner kan återvända till sin sanna form. Kobato är en söt, pigg, söt flicka men också oerhört naiv om världen runt omkring henne. Hon har ett "uppdrag" för att fylla hennes mystiska flaska med människors hjärtan hon läkt, så hennes önskan att gå en viss plats kan beviljas. Men den begränsningen att hon inte får bli kär i personen vars hjärta hon läker. Som Kobato försök att fullfölja hennes uppdrag är hon tillsammans med Ioryogi, en ande i form av ett hund-gosedjur. Eftersom Ioryogi är ansvarig för ett straff som har tillämpats honom och hans vänner från den andliga världen, måste han vägleda Kobato och se till att hon lyckas hennes uppdrag så att hans vänner kan återvända till sin sanna form.
Översatt från wikipedia.org

Personlig åsikt:
Så helt fantastisk! Änu en av CLAMPs bra serier! Jag har gråtit till nästan varje ansnitt av lycka och sorg. Såg just klar det sissta avsnittet. Jag är helt paff! Det här är så underbart. CLAMP har som vanligt också blandat in lite av sina gamla serier i en helt ny serie. Men jag gillar det. Det är en grej dom faktiskt gör bra och det blir väldigt charmigt. Jag älskade den. Den var rolig och sorglig. Romantisk och spännande. LOVED IT!!!!!!!
Den inehåller:
Genre: Drama, Fantasy, Romans, Komedi
Episodes: 24
Åldersgräns: Barntillåten. :)
Länkar: AnimeFreak.tv, AnimeCrazy.netGoodAnime.net, YouTube.com
Språk: Japanska med engelsk sub
Betyg:

Trailer:


Den officiella trailern från Japan. ^.^


Special! Kobatos sång. Den finaste sången någonsin! Ashita Kuru Hl

KRAM!

RSS 2.0