SessKag!!!

Måste ha sett slutet på InuYasha för att förstå helt!

KRAM!


Raindrops

Ni bara måste läsa YoukaiYumes Raindrops! Den är så bra! Det är Sesshomaru och Kagomes kärlek. Jag är nu helt kär i iden!!! Jag vill bara ha mer och mer!!! Känner mig som värsta nörden, tihi! ;3

P.S. Blädra åt vänster med piltangenerna.

 

KRAM!!


<3

img_8448 (MMS)

<3


PRAO

Hej! Ihelgen har jag varit på en shopping runda med min moster och min yngsta kusin. Det var jättekul! Det var liksom min födelsedagspresent. Jag köpte lite sommar kläder. Det var super mysigt. :)

Idag börjar jag praoa. Just nu sitter jag på mammas job och har lite halv tråkigt. Min handledare är i Milano idag så min riktiga prao börjar imorgon. Det ska bli jättekul! Jag ska praoa som inrednings arkitekt, jag har nämnt det tidigare i bloggen. Vad ska ni prao som? Om ni nu ska på praoa.

KRAM!

Kawaii!

Damn ninjas cutting onions

April

img_7767 (MMS)

April


Kayōbi

Tjena! Förlåt för att jag har varit så inaktiv. Har inte haft någon lust… Kan ni tipsa om något ni vill att jag bloggar om? Har ingen inspiration just nu. Kram!


Mokuyōbi

Hej, hur mår alla. Förlåt för att jag  inte bloggat mycket under veckan, första skolveckan efter lovet. En av mina läsare frågade mig vart jag skulle praoa och jag ska praoa på en arkitekt byrå och jobba med inrednings arkitektur. Det ska bli jätte roligt!

Jag har precis redigerat klart en film som vi ska redovisa inför klassen. Man jobbar i grupp, det är jag och tre andra tjejer. Filmen var jätte rolig att göra, vi gjorde en skräckis. ;P Haha, kanske inte så läskig dock. Ska plugga lite nu.
KRAM!!!

Avslut

img_3537 (MMS)

Avslutar lovet med hembakad morotskaka. Gott!


Getsuyōbi

Sista dagen på mitt påsklov idag då. Tråkigt... Men, men. Jag har prao om två veckor så det är inte så faligt. ;) Haha, två veckor skola innan man slipper den igen. Hoppas ni som har haft påsklov nu haft ett skönt påsklov och ni som har det den kommande veckan får ett skönt påsklov. Det är konstigt ändå för jag har alltid haft påsklovet veckan efter påsk och inte den under påsk, men det finns inte mycket man kan göra åt det. Har haft lov hur som helst. :) KRAM!

Hatsune Miku


Doyōbi

Hej, sitter just nu och väntar på bussen hem. Har varit i stan en stund och tagit vara på det fina vädret. När jag kommer hem ska jag baka morotskaka. Gött!
Glad Påsk!!!


Kin'yōbi


Suiyōbi

Hej, hur mår ni idag då? Snart igår. Själv mår jag bra. Idag var jag inne i staden och gick runt lite. Var i Humlegården ett tag och kollade runt. Det var mysigt. Jag gillar att se på när andra människor är glada, idag var många glada ute i solen. Särskilt de små barnan i lekparken. ;) Såg klart på The Final Act idag också. InuYasha är verkligen den bästa anime serien. <3 Love it. Har ni någon favorit anime?KRAM!

Natti natti!

Jaha, ska väll säga oyasumi nu. Det är ju dags att sova. Gissa vad jag började göra bara för en timme sedan. Jo jag satte InuYasha The Final Act. Wow, vilka minnen. Det finns till och med saker jag glömt. Yey! Det betyder en anledning att se om det. ;) Haha, känner mig som en nörd och älskar det. <3 Oyasumi!!!


Söndag

Hejsan. Inget bloggende igår. Min lillebror fyllde 13år. Jag kan knappt fatta det. Det är ju min lillebror och nu är han 13. Inte bre, han ska ju vara liten!

Har sett klart en anime serie jag började på igår. Har geekat som in i h-vete. Den var okej, var besviken på sluten. Men det finns en film till som jag ska se på senare ikväll. Nu ska jag ner och se på en annan film med pappa och min lillebror. KRAM!


RSS 2.0