Ichigo

Hej hej. Jag har just planterat jordgubbs plantor. :) Lite sent men vi skulle byta krukor till plantorna. Det var jag som fick göra det. Hihi.

Idag har jag min första teater lektion för terminen. Den börjar klockan sex. Ska bli jättte kul! Jag älskar människorna jag går på teater med, vi har alltid lika kul. <3

Sitter och tittar på Inuyasha Movie 2: The Castle beyond the Looking Glass.

Idag med skolan åkte vi till tingsrätten och fick se på en rättegång. Det handlade om droger och grovt rattfylleri. Det var ganska tråkigt om jag ska vara ärlig. Det hände faktiskt ingenting. Den tilltalade erkännde allt så man satt bara där och lyssna på när åklagaren och den tilltalade berättade samma historia. Fast det var lite häftigt att sitta bakom en dom hade gått på droger. ;P Konstiga jag, haha.

KRAM!

Svar på fråga


 Jag vett att jag har laggt upp mycket bilder från School Rumble men jag har faktiskt inte sett serien. Andledningen till att jag har dom bilderna är för att dom passar så bra när man bloggar om skolan. Men om den så bra som du säger kommer jag nog ge den en chans. Hade nämligen inte tänkt se på serien än men jag kanske skyndar mig lite. Klicka här för att komma till XxSayonrax blogg.


 


Opening till School Rumble

KRAM!


Skolfoto

Idag ska vi ha skolfoto. Jag är ganska nervörs för jag ser gämt drogad ut på gruppfoto och i år istället för ett profil foto ska man ha ett helkrops foto! Jag fattar inte varför, känns så konstigt! Aja vi får se hur det går. Jag ska ha på mig en rosa långklänning med ett peach märke på.


Dango



Dango









Gomen

Triple Baka, Hatsune Miku: Vocaloid


Förlåt för att jag inte har bloggat idag. Jag sov jätte länge sen skulle vi åka på en visning efter det hälsa vi på hos några av mammas kompisar och när vi kom hem hade vi köpt pizza så då var det mat också efter det fiick jag göra 8:ans första läxa. VIsningen var på en lägenhet inne i stan. Den var jätte fin och om vi köper den kommer vi först renover ganska mycket men jag vill gärna flytta ditt. Det låg så perfekt och jag kommer ju bo någon annanstans halv tid då jag bor hos pappa så det blir perfekt! ;) hihi. Hoppas ni har haft en bra dag. KRAM!

Happy Birthday!!!!

Låten är gullig men jag gillade inte videon. ;)









Grattis min underbaraste Neko-san!

Rolig låt♥


Jag önskar att jag kunde ge dig något neko-san. Grattis på födelsedagen!

Suki yo my kawaii little Neko-san!

 

KRAM!


Wedding Peach


 

Den handlar om:

Det finns tre kända världar - den mänskliga världen, ängel världen och djävuls världen. Den onda drottningen Raindevilla längtar efter att förgöra ängel världen med hjälp eller hennes många djävuls undersåtar. Gudinnan Afrodite skickar en ängel till den mänskliga världen, Limone, för att kalla tre kärleks änglar i form av tre skolflickor, Momoko Hanasaki, Yuri Tanima och Hinagiku Tamano, som tillsammans blir Angel Lilly, Angel Daisy och Wedding Peach. De tre flickorna måste kämpa för att övervinna det onda i djävularna, liksom sina egna liv, och återställa freden till ängel världen genom att samla alla bitar av den Sacred Four Somethings (eller Saint Something Four) och besegra det onda drottningen en gång för alla.

 

Personlig åsikt:

Jag tycker serien var väldigt bra och underhållade. Jag gillar den sortens relationer som finnas i såna här typer av anime. Jag älskar Magic Girl genren och den påminer om Sailor Moon väldigt mycket. I slutet började jag spola över förvandigarna för dom är väldigt låga just i den här serien, det blir tröttsammt.

 

Den inehåller:

Genre:Comedy, magic, romance, Magical Girl

Episode: 51 plus 4 st OVA

Länkar: GoodAnime.net, Youtube.com

Språk: Jap med ENg sub och Eng sub

Betyg:

Trailer:



Se bara till 1:25. Den börjar avslöja för mycket sen men det var den bästa jag hittade.

KRAM!

Hej



En bra anime lista jag hitade

Kamichama Karin

Jag har börjat med en ny serie sdom är super kawaii! Jag kommer skriva om den när jag sett klart. Plus jag håller på med en resention om serien Wedding Peach.


Jag älskar openingen

Riceball

 

Riceball!!

 

KRAM!

 


Kawaii


Så söta blider på sushi!!!




KRAM!

Zzzz...

JAG ÄR TRÖT!!!!!

Anime Myspace Comments


Minns ni att jag skulle på dans audition innan sommarn? Jag kom in i en grupp som heter F++. Sen är jag anmäld till två till, Commercial Street F och Lyrisk Jazz. Alla tre är på måndagar och tiderna ligger så här, 17:45-18:45 18:45-20:15 20:15-21:30. Haha, vet inte varför jag ska plåga mig sjäv i typ 3 timmar med styrka och streeching men det kommer bli kul. Jag älskar att dansa och om jag gör allt på måndagar har jag ju kvar resten av veckan förutom onsdag då jag har teater. Men teatern räknas inte för vi flumar typ bara på den, haha.^^ Värsta workouten på måndagar, har gymnstik på ett "gym" med skolan på måndagar också. ;P

Dancing!

Låt:Ending till DearS

 

KRAM!


Gakkō sutāto







Opening för School Rumble


Hej hej! Idag börjar skolan. Nu börjar jag 8:an och ska få betyg. Det känns lite läskigt för får man inte bra betyg kommer man kanske inte in på det man vill efter 9:an. Aja, Jag är posetiv och tänker "det kommer gå bra, det är bara ett till läsår ju." Hoppas ni alla har haft en skön sommmar och är uppvilade inför skolan nu då. Men jag ska inte vara fånig, jag vill också ha ett längre sommarlov! ^^ Hihi. Lycka till idag allihopa.

KRAM!

Oyasumi

Godnatt. Mamma har haft gäster och dom har barn och tjejerna tar jag hand om och killarna tar lillebrorsan hand om. Men det är alltid bara en kille plus brorsan så jag tar ju automatiskt hand om resten. Man blir tröt när vissa håller sig vakna ända till 2:30. Men jag älskar allihopa. Dom är ju så söta. Ikväll var det bara tre tjejer men min lilla kusin höll sig vaken. Hihi. Oyasumi ^^

Lolita

http://www.lolitafashion.org

Gud jag har värkligen börjat älska lolita stilen! Det är en jätte söt kläd stil från Japan. Helt underbart. Min stil är nog Sailor Lolita och Wa Lolita



Opening från PowerPuffGirl Z

Sailor



Wa



Tack Madde för inspirationen. <3 Suki yo

KRAM!

Kon'nichiwa

Hej hej. Pappa vill att jag inte ska sitta inne hela dagen idag, men jag är pank så jag kan ju typ inte åka in till stan. Får väll typ ta en promenad eller något. Aja. Har duschat precis så mitt hår är blöt. Ganska ointeressant. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Här kommer en låt från serien jag kollar på nu.






KRAM!


Harajuku lovers

Jag samlar på en parym som heter harajuku lovers. Dom säljs inte i sverige men dom är otrolig kawaii! Jag har tre stycken just nu. Jag köpte en av dom tre nu på Mallorca.

Super G var en limited edition och på rea så jag blev nöjd. ^^

Det här är dom andra två jag har, båda fick jag i present:


Det här är dom som finns:

Normala

Winter edition


Summer edition

Wicked edition

Mermaid edition

Super G edition

Och alla luktar olika också. Det är dockorna man typ samlar på. Hihi<3

KRAM!

Design

Kon'nichiwa! Jag har gjort om min blogg lite. Ny header, bakgrund och profil bild. Hihi. Hoppas den är bra, eller var den andra bätre? Svara gärna så jag vett. Jag gillar headern och profil bilden men om bakgrunden blir för jobbig säg till. Min blogg är till för att ni ska läsa den och jag vill ju att den ska vara fin.


KRAM!


Hemma!




"Buono!" med "Kiss! Kiss! Kiss!"

Hej hej. Jag kom hem igår. Det är faktiskt ganska skönt att vara hemma. Eget rum, egen säng, fri tillgång till internet. Tja.. ni fattar.har just målat naglarna röda.blev ganska bra. Jag tycker röd  är en chic färg på naglar. Anime serierna jag tittar på just nu är:

Air TV,

Full Moon wo Sagashite,

Shakugan no Shana,

Sonic X

och
Kuroshitsuji


Klicka på bilderna ;)

KRAM!!!


Senare uppdatering:

Wedding Peach också


Ohayō

Hejsan sötisar! Inlägget jag skrev i torsdags hade fel, jag kommer hem idag. Planet lyfter runt 10 någonting. Jag har haft det super bra, men det ska bli ganska skönt att komma hem. Saknar alla där hemma. Massor av KRAMAR!

Hej alla underbara läsare! Jag ville bara säga tack för att alla ni läser min blogg. Ni förstår inte hur mycket det betyder för mig. Jag tycker ni är fantastiska och underbara. Jag kanske inte känner er som läser men det gör ingenting jag älskar er ändå. Jag vill önska er underbar tur och lycka i livet. ^^ Hoppas ni mår bra. Jag kommer hem på måndag tror jag. :)

 

KRAM!


Kon'nichiwa

Hej allihopa! Hoppas ni har det ännu bättre än förut. Jag kommer ju hem på lördag. Det ska faktiskt bli lite skönt att komma hem. Ikväll ska jag och min lillebror ha en filmkväll medans mamma och hennes man ska äta middag ute.  Här kommer några bilder från resan.








Jag och Hugo gjorde en sköldpadda.

Det är jag som går i trappan

Utsikten från ett berg vi var på

Fler kommer när jag kommer hem.
Miss u Neko-san.
KRAM!

^.^

MY KAWAII LITTEL NEKO-SAN!!!!!

Gakuen Alice




 

Den handlar om:

Bästa vännerna Mikan och Hotaru växte upp i en liten stad på den avlägsna landsbygden. När Hotaru flyttar till en skola för genier i Tokyo, saknar Mikan Hotaru så illa att hon bestämmer sig för att resa till Tokyo själv för att hitta Hotaru. Hon finner Hotaru i en skola som heter "Alice Academy" och finner att skolan faktiskt är för människor med särskilda krafter som kallas "Alices". Narumi-sensei, en lärare på skolan, upptäcker att Mikan också råkar ha en Alice, och Mikan släpps in i akademin. Först blir hon fiende med en pojke som heter Natsume som har en eld alice men senare växer Mikan att bry sig om honom och blir kär i honom. Hon blir också vän med hans bästa vän, Ruka (eller Luca i den engelska översättningen). Där hittar hon vänner, kärlek och ett liv som hon aldrig kommer att glömma. Men under den tiden, Mikan och hennes vänner upptäcker att akademin verkligen bygger på både hemligheter och lögner.


 

Personlig åsikt:

Serien var underbar. Helt fantastiskt gullig och man ville inte att den skulle ta slut. Jag hoppas faktiskt på en andra säsong med serien. Jag älskar den är bad boy stillen som Natsume har. Några andra ex. på bad boys är Ikuto och Sesshomaru. Man blir helt fänglad av serien och om inte min dator hade laggat hade jag sett klart den på två dagar.


Den inhåller:

Genre: Komedi, Magi, Skola, Shoujo

Episodes: 26

Länkar: AnimeFreak, AnimeCrazy, GoodAnime, YouTube

Språk: Jap dub med eng sub

Betyg:

Trailer:

 




KRAM!

Utelåst…

Kon'nichiwa! Just nu ligger vi vid poolen och väntar på en lås smed. Igentligen skulle vi ligga på några klippor långt härifrån. Så här är det, till alla dörrar i dom här lägenheterna behöver man en nyckel för att komma in i själva lägenheten. Du måste vrida nyckeln tre varv för att komma in. Dom två första för att låsa/låsa upp och det tredje för att öppna dörren. Inget dörrhandtag på utsidan helt enkelt. Och nu är det så att vi har glömt en av nycklarna i låset på insidan vilket gör så vi inte får in nyckeln vi har på utsidan in i låset och då kommer vi inte in. -.- Och på dom där klipporna vi skulle vara ligger några av våra kompisar och väntar på oss. Ghaa! Lås smeden kommer inte först än klockan 11:00 så allt vi kan göra är att vänta. Aja. Hoppas än en gång att alla har det bra! PUSS & KRAM!

När kommer jag hem???

Hej hej! Madde frågade när jag kommer hem och jag tänkte berätta det så att ni vet. Jag kommer hem den 13/8. Tills dess kommer min bloggning inte vara lika aktiv. Men varje torsdag runt 12 så kommer ett tidsinställt inlägg. Idag var vi i Drak grottorna här på mallorca. Det var tyvärr förbjudet att fota så jag har inga blider. Men det var jätte häftigt. Hoppas ni har det bra!<3



Fade-Deadman opening

KRAM!!

RSS 2.0