Gomen'nasai

Moshi Moshi!

Förlåt för att jag inte har updatterat men här kommer Sailor Moon och Tokyo Mew Mew. Her inte tid att förklara avsnitten just nu.
Guddonaito!♥

うさぎ

Moshi Moshi!

Nu kommer avsnitt 3 av sailor moon. Det värkar som om jag sa fel igår, det är idag Usagi träffar på dom onda demonerna som orsakar sömn sjuka. Hihi. Om ni läser min blogg och vill att den ska vara kvar var snäll att lämna en liten kommentar då och då. Ni kan ju också länka bloggen och berätta för era vänner. Den finns bara för er så jag hoppas att det finns några med ett intresse för den därute.


Sayōnara!♥


Ohayō!

Moshi Moshi!

Idag tänkte jag börja lägga upp änu en serie. Den är väldigt populär men jag tror Sailor Moon är populärare. Var lugn jag kommer lägga ut tio avsnitt av Sailor Moon sen får ni själv avgöra om ni vill fortsätta titta eller inte. Den här serien är den andra jag nånsin såg. Det var först när jag börja med den här serien jag förstog att det det jag titta på var anime. Den heter Tokyo Mew Mew. Den finns på engelska men jag tycker än en gång att den engelka dubningen inte uppnår mina krav. Aja det är ert beslut så här har ni Mew Mew Power. Jag kommer läga upp Tokyo Mew Mew, men om ni vill se Mew Mew Power kan ni göra det på youtube (finns ej på animefreak) själva.

Mänsklig form


efter förvandling


Sayōnara!♥

Episod 2

Sailor Moon är här!!! Hoppas ni gillar det! Idag så får alla människor en mystisk sömn sjuka. Men Usagi tror något annat. Det är en demon och den måste stoppas! Enjoy!


おはよう

Ohayō!

Godmorgon mina söta läsare! Såg ni första avsnittet igår då? Hon var så ny på alltig så att hon skydda sig själv genom att gråta + att hon hitta en riktig snygging! Jag kommer bara lägga ut tio avsnitt av sailor moon. Nästa kommer senare idag.


Hoppas ni har sovit gott. Ha en underbar dag nu!


Sayōnara!♥

Sailor Moon

Moshi moshi!

Hej nu så tänkte jag säga att den först serien jag titta på var Sailor Moon. Den handlar om Usagi(Serina i eng dub) som får veta att hon är en sailor soldat som ska hjälpa till att hitta månprinsessan. Hon ska också hitta dom andra sailor soldaterna och besegra demonerna i tokyo. En bra serie om man har min smak. Personligen tycker jag den är bättre på japanska men det är ju vad man själv tycker. När jag var liten gick den på tv 5 men dom sluta sända på svenska efter ett tag. Jag har försökt hitta det på svenska men det finns typ inte.  Tråkigt. Om du inte vill se på youtube och garanterat vill se på alla episod så kan du klicka här. På den här hemsidan finns typ all anime. Underbart!!! På den sidan kan du välja om du vill se på engelska eller japanska med sub. Hoppas du gillar det. ♥

Det är blondinen men bullar i håret det handlar om.

Från och med nu kommer jag lägga upp ett Sailor Moon episod om dagen så missa inte det.

Sayōnara!♥


P.S. Sub är på engelska. Kram!

Aizō

Moshi moshi!

Aizō betyder kärlek och hat på japanska och det är det jag vill att min blogg ska heta. Jag är en tjej föd 97. Jag kommer skriva om anime i den här bloggen. Låt bloggantet börja!♥


Sayōnara! (hejdå på jap)

RSS 2.0