Mokuyōbi

Tjenare! Hur mår alla? Själv mår jag fint fint. Har lite tråkigt dock. Väldigt hungrig också. Men om man bortser från det mår jag bra. ;) Personligen gillar jag inte torsdagar, dom är långa och särskilt när man vaknar och tror att det fredag.

Kram!


Kayōbi

Hej alla fina läsare! Idag skiner solen starkt! Jag sitter här i klänning och väntar på min bus. Igår gick jag runt i shorts. Det är så härligt! Har ni haft det soligt? Kram!!!

 


Katt

Ganska söt/fin men ändå så sorglig


Painting


Kin'yōbi

Gomen! Fölåt för att jag har varit så inaktiv. Har haft bloggtorka. Aja, nu är jag här så!

Igår bakade jag bullar samt målade. Blev jätte stolt över min målning, kan publicera en bild på den senare. Idag har jag varit inne i stan med pappa och Hugo, fick lite sommar kläder (TACK PAPPA!) och imorgon ska jag plantera lite bär i trädgården. Det blir en händelserik långhelg för mig. :)
Har ni gjort något särskilt roligt som ni vill berätta om?


KRAM!

Haha!


Hell Girl


Hej, har börjat kolla på en ny serie som heter hell girl. Den är väll inte direkt bra, mer spännande och man vill veta mer. Kolla på serien (2-3 avsnitt) och avgör själva.

Läs
Hell Correspondence endast kl.00:00 kommer det att funka.

Side French Braid

Min första hår video. Hade frisyren idag. KRAM!


HEJ!

Hejsan! Gomen för att jag varit så inaktiv, inte haft någon lust. Men nu är den tillbaka för jag har en super söt frisyr idag. Den är inspirerad av Sunnys hår i deras musikvideo Oh!.


Här är en video på hur man gör!
KRAM!

 

 


Wild safari!


KRAM!

Gomorgon, gomiddag, gokväll

Sitter just nu och äter lunch. Ska snart tillbaka till PRAO. Är ganska trött idag. Man borde ju blivit upp vilad under långhelgen. Vad har ni gjort under denna Valborg? Kram!!!


Maj


RSS 2.0