Söderåsarnas Vandrarhem

Nu sitter jag här nyvaken på söderåsarnas vandrarhem i Skåne. Idag så är det korvgrillning innan nyår. Jag är ganska taggad, jag tycker att det ska bli kul. Och ännu roligare blir det eftersom jag gillar min outfit väldigt mycket. Ska snart äta frukost. Den serveras kl. 10:00. Nu stack alla ner typ så jag ska rappa på lite. Kramisarna! Hoppas ni får en bra sista dag 2011.


Sitter i bilen just nu. Vi åt på mAx för e...

img_2869 (MMS)

Sitter i bilen just nu. Vi åt på mAx för en stund sedan. Det blev friscomål, hamburgaren utan dressing och potatisgratäng istället för pommes. Jag är inte så förtjust i pommes. Haha, lidingö unge. ;)  Vi är vid Vättern just nu. Den är så fin. Jag älskar vatten och att bada. När jag är i vattnet är jag hemma. <3 Men nu är det ju självklart för kalt för att bada. Hoppas ni har det bra.  KRAMISARNA!


Skåne idag

Hejsan! Det är nog inte många som är vakna så här tidigt men idag åker jag till skåne så vi ska åka runt nio.

(Nu glömde jag bort inlägget)

Iallafall så kommer jag typ inte ha något nätverk där jag ska vara så uppdateringen kanske blir lite låg, men jag hoppas att det inte märks. :)

Njut nu av ert tolvslag imorgon så vill jag önska er en god fortsättning.




Shut up and Drive: Rihanna

KRAM!

Jul-outfit!

Min jul-outfit. ;) Halsband och örhängen från neko-san. <3

 

Min frisyr. Jag använde en stumpbyxa i stället för en strumpa för att få den större.


City

Moshi Moshi!

Idag var jag i stan och köpte ett par ur fina skor. Dom är svarta och har öppen tå. Ska ha dom på nyårs afton. ;) Sen köpte jag lösnaglar och pulver gelatin. gelatinet ska jag ha till att göra "pore strips", kan inte vad det heter på svenska. På fredag åker vi till skåne för att fira nyår. Det ska bli roligt. Jag gillar verkligen alla skåne kompisar. :) Jag är det älsta barnet där men alla tjejer är max två år yngre så det gör inget. Det är lite tråkigare för Hugo, för alla killar är typ minst tre år yngre och väldigt omogna. Haha men det ska bli kul ändå. :) Kramisarna!!!


so true


Bowling!

Sitter på Ballbreaker just nu och väntar på lite mat. Efter det ska vi bowla(stavning?).
Jag gillar verkligen att bowla, men precis som i alla typ av boll sporter suger jag. Haha! Det blir ju faktiskt lite roligt när man är dålig. ;p

Hoppas ert jullov ser ljust ut, även om Dagmar är här. Haha. Dagmar är ju det mest klockrena namnet på en storm jag har hört. ;D

Kram mina änglar.


Merry Christmas

Nu är julen snart slut. Jag glömde ta en bild på min outfit så ni får det någon annan gång. ;) Jag kanske lägger upp en video med de grejer jag fick. Om ni vill. Nä, kanske inte. Det blir så "Jag fick si och så, var anvundsjuka" typ en sådan känsla. Ni bestämmer.

Hoppas ni har haft en fantastisk jul med myket julmys! Hoppas också att ni är glada och nöjda och känner att livet är toppen härligt.

 

Till er alla, från oss alla. En riktigt God JUL!


God JUL!




God Jul!

Då var det julafton ytligare ett år. MYSIGT! Har städat mitt rum idag. Det behövdes… ;P
Imorgon kommer mammas sida av släkten hit och vi ska fira tillsammans. :)
Jag lägger upp en video senare idag med en julhälsning till er. Då får ni se min jul-outfit också.

Jag längtar till att få vakna och julmysa. Ska gå och lägga mig så jag inte har några ringar under ögonen imorgon. Vill se bra ut. Men vi ses om några timmar igen.

Godnatt mina små söta änglar!


Arigato!!!!

Arigato Neko-san! Jag fick ditt packet idag. Gud vad gullig du är. Jag ska skicka dig ett sms så fort jag har skrivit klart. Det var verkligen jätte fint. Du är verkligen moto kawaii! Jag öppnade den idag men det gör väll inget? ;P hihi. Jag skickade mitt packet i onsdags så det kanske inte kommer fram till jul men det är på väg. ;D Suki yo boku no kawaii Neko-san!


Jullov och lill-julafton!

Hej, idag fick jag jullov! Så himla skönt. Tre veckor utan skola och plugg. Senare är det lill-julafton för mig också. Jag ska fira jul hos min mammi i år, så vi ska ha lill-julafton med pappi idag. ♥ Jag älskar julmys och jul-stämningen. Sen efter vi har haft julmys så kommer den tjocka släckten på pappas sida hit för att ha en middag. :) Jag älskar min släckt men vi är några stycken. ;)



Pappas sida:
Tre kusinar och desar två föräldra plus deras hund. Farmor, Farfar och min bonus Farmor. Min halv farbror (pappa och han har olika mammor) och hans flickvän. Och sen har vi mig, Hugo och pappa.  

Mammas sida:
Två kusiner och deras föräldrar. Mormor och morfar. Mig, Hugo, mamma och mammas man. Mammas man har en syster plus hennes man, mamma och hans mormor. Han har en pappa men vi träffar inte honom ofta.

Vi är inte så sjukt många men jag älskar hela bunten.♥



Hatsune Miku; Jingle Bells


Old Town

Moshi moshi

Idag har jag varit i gamla stan med skolan. Jag lyckades hitta en present till min kära neko-san också. <3 Hon ska få en hmmmhmmmhmmm. ;) Jag är faktiskt stolt.

En sak jag kom på faktiskt när jag var i stan var att jag inte läser manga. Det känns jätte konstigt men manga är inte min grrej. Jag blir så förvirrad av hela bakochfram grejen. :P Men jag ska lära mig någon gång. Men inte just nu. Just nu är anime det som står mig kärast. ;) Hihi.

Skrev mitt sista prov innan stan också. Hur kan dom sätta ett prov dagen innan avslutningen?! Här ska vi plugga in i det sista. Sen skulle vi städa klassrummet också. Vår klass fick bildsalen. Bildsalen! Lite jobbigt men livet går vidare och man ska vara posetiv.


Säger bara…

… Princess Tutu. Det är en av de får serier jag har börjat se om. Inuyasha och Maid-sama är dom ända jag någonsin sett om. Så om du gillar någon av dom serierna så ska du också se på Princess Tutu. Är fortfarande på diselverkstaden. Kommer vara hemma typ runt 8 ikväll. Kramisarna. ;*


-.-


Dancing Queen!

Sitter på diselverkstan och väntar på att jag ska få börja dansa i showen. ;) Jag kommer att vara här hela dagen. För dig som bor typ i Sthlm eller i närheten kan åka till Nacka, sickla, diselverkstan och kolla på en dans show. :) Hoppas ni har en jätte rolig lördag mina små änglar! Jag kommer vara här hela dagen imorgon också. :) KRAM!


Kore wa dono yō ni subarashīdesu!


Ego♥

Det är ok att vara lite ego ibland ;)


Idag har man lyckats slå in alla julklappar jag handlat än så länge. Känns bra. Jag funderar på att köpa något litet kawaii åt Neko-san men jag tror hon får det senare i så fall när jag inte har slut på pengar ;) Förlåt för att jag har varit så inaktiv och inte skrivigt så mycket dom senaste dagarna. GOMEN! Men gissa vad??? På förra franska provet fick jag F, på det jag gjorde i torsdags fick jag B!!! Asså jag är sjukt stolt över mig själv! :P Man kanske inte får säga så. Och ännu en shock är att jag har lyckats hålla mitt rum rent den här veckan än så länge. :D Jag har varit en duktig flicka innan jul. Haha.

Puss på er mina kawaii tenshi-sans!



Kitty Cat Ikuto♥


starry eyes


<3 min favo just nu ;)

Gomen

Förlåt för att jag inte blogga igår men jag var och julhandlade med min lillebror. Det var faktiskt väldigt mysigt. Jag ska precis in till stan igen med en kompis och handla klart så vi får se om jag bloggar mer idag. ;) Hoppas ni har en bra helg alla små änglar! Kram!!!


Night

Sitter här i mörkret och bloggar. Haha. Jag vet inte varför men jag gillar när det är mörkt. ^^ Idag så har jag spelat tv-spel med en kompis hela eftermiddagen, sedan åt vi en skit god fredags middag. Sen kollade jag på när Hugo spelade ut det där spelet jag pratade om igår. Me like! Han lyckades spela ut hela spelet. :) Ska sova lite nu, är trött. Godnatt mina små änglar!

Mörkret är som en skugga som döljer det som ska vara dolt. Ljuset är ett tänt solsken som visar det som ögat inte ska se.


Tv-spel!!!

img_2299 (MMS)

Sitter här kollar på när Hugo spelar tv-spel istället för att plugga. Han spelar super smash någonting. Det är jätte roligt ;p Han är på boss banan. ^^ baka muffins tidigare idag också. Love 2 bake a cake<3 Kramisar!!!!


Sov sött


Första avsnittet

Hejsan, idag ska ni få första avsnittet av alla serier jag tittat/tittar på. ;) Jag vet inte varför, men jag känner för det. Så... Enjoy!

Sailor Moon
Jag hittade tyvärr den inte på jap så det gick att lägga upp här. Gå in på animecrazy.net för att se på jap.

Tokyo Mew Mew

Mermaid Melody

Mamotte Lollipop!

InuYasha<3

Chobits

Magical Girl Lyrical Nanoha

Shugo Chara

Cardcaptor Sakura

Kamikaze Kaitou Jeanne

Tsubasa Reservoir Chroicle

Princess Tutu

Fruits Basket

D.N.Angel

Gakuen Alice

Wedding Peach


Ouran High School Host Club

Kamichama Karin

Vampire Knight

Kaichou wa Maid-sama

Special A

Karin

Princess Princess

Nu kommer dom jag inte sett klart på själv
:




Rozen Maiden

Rurouni Kenshin

Hayate no Gotoku

Hakushaku to Yousei

K-ON!

Ligger på vänt:


Air TV

Full Moon wo Sagashite

Shakugan no Shana

Magic Knight Rayearth

Kuroshitsuji

Glitter TextGenerator
Glitter TextGenerator

Matte

Hejsan, sitter och pluggar till mitt matte-prov imorgon. Jag är ju en helt galen människa men jag gillar matte. Just algebra då då (just det jag måste plugga) ogillar jag väldigt mycket... Ska ropa på pappi nu och be om hjälp ;P

Sov sött mina små änglar.

-.-

Vad har ni gjort idag? Själv var jag och klippte mig sedan tog jag ner vår stutsmatta för i år och sen följde jag med och handla. Även om jag har gjort lite grejer känns det som om jag har slösat bort hela dagen... Suck. Varför är det så? Det känns jätte deppigt. Såg i alla fall Baksmällan 2 nu ikväll. Shit roligt! Den måste du se om du inte sett den, men du måste också även ha sett ettan innan tvåan. ;) Är jätte tröt och kommer troligen sova snart. Skönt :) Hoppas er dag inte känndes bort slösad.

KRAM!









Städa=no go


Jag gör bort mig...


Jag är hon i vitt jacka. Jag säger även att ni ska köpa en och så säger jag hej då. Det roliga var att jag trodde kameran var av, det var därför jag börja prata med den. Båda gångerna. Ingen stog ju bakom den så varför inte. Haha^^ Som ni kanske märker i slutet så suger jag på att åka skridskor också. ;P

RSS 2.0