Japansk musik

Moshi moshi.
 


Jag har skaffat en otrolig kärlek för japansk musik. Det jag hör i animen fick mig inspirerad och nu lyssnar jag på en jagpansk musik kanal! Det är jätte bra. Även om man inte förstår någonting så tycker jag ändå om dom. Det känns som budskapet i låtarna kommer fram. Det är jätte härligt. Här kommer tre låtar från anime serier och länken till radio kanlen.

Full moon wo sagashite: New Future

Sailor Moon Stars: Nagareboshi He

Mermaid Melody: Beatiful Wish

Radio Kanalen Det finns vissa bra låtar, men man tycker ju inte om allt så det är klart att det finns dåliga låtar som spelas också.


Sayōnara!♥

Gomen

Hej! Förlåt för att jag är en sån usell bloggerska. Men jag har typ bara tittat på anime senaste tiden och har helt enkelt inte orkat... Gomen'nasai. Nästa serie på listan var...

Magical girl lyrical Nanoha:
Den handlar om:
Handlingen följer Nanoha's Takamachi, en nioårig ​​japansk flicka som går i grundskolan, bor med sina föräldrar och sina äldre syskon. Nanoha's vanliga liv slutar när hon räddar en skadad iller som uppenbarar sig som en ung form skiftande magiker vid namn Yūno Scrya. En arkeolog från ett parallellt universum, kom Yūno till jorden för att samla in en uppsättning av tjugoen farliga antika föremål som kallas "Jewel Seeds" som han först upptäckte i sin egen värld. Jewel Seeds ger levande varelser, som kommer i kontakt med dem, onaturliga krafter och ofta gör dem dom till monster, Yūno, som skadades samtidigt som han försökte att samla in dem, måste nu förlita sig Nanoha medan han förklär sig i en iller form. Han ger Nanoha en "intelligent enhet" (trollstav) som kallas "Raising Heart", och hon visar en oväntad stark fallenhet för magi. Eftersom båda samlar Jewel Seeds lär sig Nanoha magi från Yūno samtidigt som hon försöker fortsätta med sitt vanliga liv.

Kram

Shirīzu 2

Nu tänkte jag fortsätta med några serier till.

Mamotte Lollipop:Den handlar om:
Nina
Yamada är en högstadieelev i 7:e klass som drömmer om en pojke som är stark, vacker och vänlig nog att skydda henne. En dag råkar Nina "av misstag" svälja en the Crystal Pearl som hon trodde var godis. Men the Crystal Pearl var målet för en trolldoms prövning. Nina blir det nya målet som många provanställda trollkarlar vill åt och detta kommer pågå i ett halvår. Under hela denna förviring, möter hon två trollkarlas pojkar som heter Zero och Ichii och kommer till en slutsats att de kan skydda henne tills en dryck är tillverkad för att ta bort the Crystal Pearl från henne. Detta kommer dock att drycken tar cirka 6 månader att slutföra. Trots hur lång tid det tar bestämde de sig för skydda henne oavsett vad. Även skolan och hemma, kommer Zero och Ichii skydda Nina vart hon går.

Den finns bara på engelska som jag har upfattat det, men dom första tre är på Japanska med Englskt text.Jag tycker den är gullig men den är fruktansvärt kort. 13 avsnitt bara.
YouTube.

InuYasha:

Den andra har jag för att det är min favorit öppning med InuYasha. Särskilt mellan 0:35-0:39. ^^

Den handlar om:
Berättelsen börjar med en tillbakablick till gamla Japan, halv-demon Inuyasha anfaller en mänsklig by för att stjäla the Sacred Jewel of Four Souls, en magisk juvel som förstärker dess mästares krafter och kan bevilja en enda önskan.
Inuyasha hoppas kunna använda juvelen att förvandla sig till en demon, men är snart stoppas han när Kikyo, den unge prästinnan i byn, skjuter honom med en helig pil, förseglar honom till det heliga trädet Goshinboku i den närliggande skogen.Dödligt sårad, berättar Kikyo för hennes yngre syster, Kaede, att bränna juvelen med hennes kropp för att förhindra att den hamnar i händerna ondskan.
Berättelsen växlar sedan till modern Tokyo, där en högskoletjej som heter Kagome Higurashi lever med sin familj i släktens ärftliga Shinto-templet. När hon går in i ett specielt tempel för att hämta sin katt, Buyo, kommer tusenfots demon ut ur Bone Eater's Well och drar henne genom den.Kagome kommer till en konstig vildmark , inledningsvis ovetande om att hon har rest tillbaka i tiden till Sengoku perioden i Japan, femtio år efter Kikyo har död. Övrigt än Bone Eaters Well själv, är det enda bekanta landmärke är trädet Goshinboku. Hon hittar Inuyasha fortfarande förseglad trädet i en förtrollad sömn, och kommer grupp fientliga bönder som drar henne tillbaka till deras by.Deras gamla prästinna, Kaede, känner igen Kagomes som en reinkarnation av hennes syster Kikyo, när tusenfots demonen är tillbaka, inser Kaede att Juvelen of Four Souls också har återfötts i Kagomes kropp. Kagomes befriar försöker Inuyasha så att han kan döda tusenfots demon, men efter att ha besegrat den, försöker Inuyasha igen att ta Juvelen åt sig själv. Kaede överlistar honom genom att placera kommer magisk radband runt halsen, vilket gör att Kagomes dämpa honom med det enkla kommandot "Sitt!".Gruppen möter många vänner och fiender under äventyret, inklusive Inuyashas äldre halvbror Sesshomaru; Kikyo, delvis återuppstå med ett fragment av Kagomes själ; Naraku, en ond och kraftfull kollektiv halv-demon och de största motståndare som manipulerade den ursprungliga konflikten mellan Kikyo och Inuyashas; och en varg demon vid namn Koga, som är Inuyashas hängivna rival i både krig och kärlek.
Serien är den bästa jag sett. Jag har sett om den två gånger för att den är så bra. Dom första avsnitten är inte så där jätte bra första gången man ser dom. Men när man kommer till ca avsnitt 7 eller 8 börjar det bli bättre. Serien inehåller både kärlek, komedi och action. Ifall man fastnar (som jag gjorde) så kommer du känna både kärlek och hat medans du tittar. Det finns 167 avsnitt och the final act på 26 avsnitt + 4 filmer.Det finns som vanligt på Engelska och Japanska med Engelsk text. Jag själv såg inte på Japanska men det hade jag tänkt göra nu och något säger mig den veritionen kommer vara bättre. AnimeFreak och Youtube/jap på YT. The Final Act finns bara på AnimeFreak och då bara på Japanska med engelsk text. Den får 5/5!!!!

Det är allt jag årkar skriva för nu. Återkommer med mer.

Sayōnara!♥

Moshi moshi!

Hejsan alla mina söta läsare! Jag kom på att efter ett tag blev det jobbigt att lägga upp ett avsnitt om dan. Så nu kommer första avsnittet av allt jag har sett och håller på att se.

Sailor Moon:Sailor Moon handlar om Usasgi Tsukino som är en vanlig tjej i Japan. Hon går i skolan och är lite av en latmask, hennes betyg är hämska, älskar att äta och är lite klumpig. En dag träffar hon ett katt, Luna som säger till henne att det häner saker i Tokyo som inte polisen klarar av. Demoner. Då förvandlas den lata Usagi till Sailor Moon. Hennes uppdrag är att besegra demonerna, hitta dom andra sailor soldaterna och hitta månprinsessan.
Det här var den första serien jag såg och jag tycker den är jätte bra. Det finns ca 200 avsnitt för den som är intresserad. Den finns på både Japanska med engelsk text och på Engelska utan text. Jag rekommenderar den japanska veritionen för den är roligare och bättre.
Den finns på YouTube och AnimeFreak.tv.

Tokyo Mew Mew:
Tokyo Mew Mew handlar om Ichigo Momomiya som är kär i Aoyama Masaya. När hon äntligen är på sin första dejt med honom händer något konstigt. Hon får veta att hon är en Mew Mew. Hon måste besegra alien som komit för att ta jorden medhjälp av något som kallas kirema animas. Ichigo ska också hitta sina andra mew mew soldater. Det finns fyra kvar som måste hittas. Men en alien verkar mer krånglig än dom andra två.
Den här serien var den andrra jag såg och därför insåg jag först när jag börja titta på den att den var anime jag titta på. Den var bra och rolig men jag gilla inte hur det sluta på något skumt sätt. Den finns på Japanska med engelsk text och på Engelska(dålig kvalitet men det var det jag hitta). Den Engelsk vertionen förlorade rätten till att dubba Tokyo Mew Mew efter halva säsongen. Så det finns bara ca 28 avsnitt på engelska. Annars är det 52 avsnitt. Än en gång är det bättre på Japanska.
YouTube / AnimeFreak.tv

Mermaid Melody:Mermaid melody handlar om Lucia, sjöjungfru prinsessan över norra Stilla havet, som åker upp på land för att hitta pojken hon räddat från ett skeppsbrott sju år före början av berättelsen, som hon hade anförtrott sin rosa pärla. Hon hittar till slut pojken: en surfare vid namn Kaito Dōmoto. Men som den mänskliga formen Lucia antagit, som heter Lucia Nanami, bär mycket små likheter med hennes sjöjungfru form, så kan Kaito inte känna igen henne. Hon kan inte berätta Kaito vem hon egentligen är, annars enligt sjöjungfru legenden, skulle hon förvandlas till sjö-skum. Hon försöker övertyga Kaito till att räkna ut vem hon egentligen är (eftersom legenden inte säga något om den andra personen upptäcker en sjöjungfru sanna identitet själv).Samtidigt har Lucia fått veta att en grupp av vatten demoner har invaderat den marina världen och hon måste samla de sex andra sjöjungfrun prinsessorna och deras pärlor att få tillbaka den legendariska gudinnan, Aqua Regina, för att stoppa dem. För att uppfylla detta, går hon ihop med Hanon och Rina, sjöjungfrun prinsessor som kom upp på torra land, använda sina pärlor, förvandla sig sjäva till sång idoler, och använda sin röst som en offensiv kraft.
Serien är lite töntig och tjejig. Nu tycker jag den inte är så där jätte bra men när jag titta var det jätte kul. Det finns två säsonger, första på 52 avsnitt och andra på 38. Den här serien finns bara på Japanska med engelsk text.
YouTube. Finns inte på animefreak(!).

Det är dom serierna jag börjar med. Ni bestämer självklart sjäva om ni tycker det är bra eller inte. Jag lägger upp serierna i den ordning jag såg dom och så vill jag har det.

Sayōnara!♥

Harōagein!

Moshi moshi!

Nu är jag tillbaka efter min semester! Jag har varit borts ett tag men nu är jag äntligen här. Idag började jag med en ny serie som heter Princess Tutu. Den är jätte gullig men inte den seriens tur än. Jag lägger upp dom i den ordning jag såg dom. Jag kom på att jag skriver mycket fonetisk japansk i bloggen. Så ifall ni vill kolla upp vad orden betydet kan ni använda Google Translate. Här är openigen till Princess Tutu.


RSS 2.0