Sayōnara

Tokyo Mew Mew och Mermaid melody. Jag hinner ej förklara dagens avsnitt. Imorgon åker jag på en tre veckor semester så uppdateringen kommer att bli låg tyvärr.


Sayonara!

Sayōnara sailor moon

Sailor Moon är tillbaka. Sista episodet av Sailor Moon jag lägger upp. Idag på Sailor Moon:
Laddade bussar försvinner nära Hikawa Shrine, och de flesta av Usagi's kollegor misstänker att Rei Hino, en miko(finns ingen översättning för det ordet, prästina kanske?) med konstiga krafter, har något att göra med det. Luna undrar om hon kan vara prinsessan.

Här är Sailor Moon, Tokyo Mew Mew och Mermaid melody. Ni kan forsätta titta på resten av avsnittet själva♥Kimono

Hej mina sötnosar!!

Jag tänkte ängna det här inlägget åt det japanska klädesplaget, kimono.

Dom är värkligen fina och gulliga! Jag önskar att jag hade en riktig. Jag har lite grejer som när man sätter ihop dom ser ut som en kimono. Tänk om sverige också hade en sånt typ av klädesplag. Jag menar inte att vi inte har något, folkdräkten, men jag tycker inte den är så fin... En kimono är mycket finare!!!

Det här är min.. Den kanske inte är så jätte fin, men jag blev överlycklig när jag märkte att jag nästan hade en. ^-^Sayōnara!Atarashii


Idag på Sailor Moon:
Luna känner av en konstig aura runt Usagi klasskamrat till geni, Ami Mizuno, och tror att hon kan vara en Dark Kingdom spion. Usagi blir vän med flickan och är inte säker. Det vissar sig att Ami var Sailor Mercury och nu är dom två som ska hitta månprinsessan och besegra the Dark Kingdom.

Idag på Tokyo Mew Mew:
Under rengöring av caféet, närmar sig en kvinna Ichigo och Lettuce och börjar tala till dem engelska, men de kan inte förstå henne. Aoyama-kun visas och översätter för dem. Kvinnan, Maria McGuire, är en pianist som Ryou bett om en spelning på en kommande formell fest för att belöna flickorna för deras bra arbete. Under festen visas Kishu och använder en ny teknik för att stjäla Marias själ för att skapa en chimera anima. Under kampen, nämner han namnet på den mystiska främmande ledaren, Deep Blue. Flickorna använder Marias musik att försvaga monstret, så att flickorna kan besegra den och ge tillbaka själen till Maria.


Mermaid Melody

Ny serie!!! Mermaid Melody. Den handlar om sjöjungfru prinsessan Luchia som blir skickad till att bo på land och gömma sig för ondskan. Det hon inte väntar sig där är att pojken hon räddade från en storm och blev kär i för många år sen, bor där. Luchia träffar två andra prinsessor och med hjälp av hennes talande pingvin ska dom besegra dom onda som försöker ta över havets alla sju kunariken.

Serien är lite barnslig och kanske inte den bästa. Men den fick mig gråta en gång eller två så upp på bloggen ska den.


Mänsklig form...............................Sjöjungfru form

Trasformerade

Sayōnara!

Kyō

Har inte tid att berätta vad som häder i dagens avsnitt men här är dom

episode 7Episode 5

Moshi moshi!

Jag hade tyvärr inte tid att blogga igår. Men här kommer Sailor Moon och Tokyo Mew Mew.
Episode 6. Idag på Sailor Moon:
Jadeit skapar ett kassettband som kan själa livsenergi, men demonen han ger det till förlorar det snabbt. Den hamnar i besittning av en jazzpianist, och Usagi måste dölja sig som en vuxen för att skydda honom.Episode 4. Idag på Tokyo Mew Mew:
Upprörd över hennes första kyss var stulen, undviker Ichigo Aoyama-kun och tackar även nej till en date med honom. Samtidigt som de söker chimera animas, leder Masha henne till parken där hon träffar Aoyama-kun som har väntat på henne. Beslutna att glömma kyssen, gå Ichigo på deras date. Kishu attacker parken och förvandlade ett lejon i en chimera anima. Ichigo lämnar en orolig Masaya bakom när hon ska förvandla sig och slåss. Efter Mew Mint och Mew Lettuce anländer, besegrar dom monstet. När Ichigo hittar Aoyama-kun, skäller han ut henne för att köra iväg. När de går hem, förklarar han att han var orolig för henne, och Ichigo lovar att inte hända igen.Sayōnara!♥

Gakkō no seifuku

Är det bara jag som älskar skoluniformerna som anime människorna bär??? Jag tycker dom är sååå kawaii! Jag älskar dom! Här är några bilder:Kommer ni se snart i SM


ごめん

Här kommer Sailor Moon episod 5. Usagi vill hennes familj att acceptera Luna som en "husdjur", men Shingo är rädd för katter. en djuraffär, upptäcker han en hypnotisk varelse kallas Chanela och förlorar allt intresse för något annat.
 
Och nu Tokyo Mew Mew episode 3. Ichigo möter en blyg och försagd tjej som heter Lettuce Midorikawa. Senare på kaféet, ser Ichigo henne med tre andra tjejer, som försöker tvinga en ovillig Lettuce att försöka fotografera spöke som rycktas finnas på skolan. Ichigo råkar spilla mat på dom för att dom ska lämna Lettuce ensam. Efter jobbet går Mint och Ichigo till skolan för att undersöka "spöket". Istället finner de Lettuce som var rädd för att bli isolerad på grund av hennes nya befogenheter och började "spöka" i skolan. Efter en kort kamp, lugnar Ichigo och Mint ner henne med att förklara hennes Mew befogenheter och hälsar henne välkommen till teamet. Medan Ichigo är på väg hem, dycker en ailen som heter Kisshu upp, stjäl hennes första kyss, och presenterar sig innan han försvinner igen. Det är dagens två avsnitt. Förlåt för att det inte kom tidigare idag (igår) men jag har ett liv också vet ni. ;PSayōnara!♥

RSS 2.0