Sommarlov

Ber om ursäk för att jag inte har bloggar, men man kan väll säga att jag har tagit sommarlov. Tyvärr kommer uppdateringen kankse bli lägre under sommarlovet. :) Hoppas ni kan förlåta mig ;P
 
 
KRAM!

Miss u...


Sommarlov

Hej, har sommarlov nu. Fick det i torsdags. Har spenderat dagen med Disney filmer och anime. Måste bara säga har man inte sett Kobato så har man missat något. Det är nog den finaste serien ever!

Jag är verkligen så utråkad!!! Har ingenting att göra, jo jag har en massa att göra men ingenting jag vill göra. Skulle verkligen vilja åka till Japan nu. Att få uppleva en dag i deras kultur vore som en dröm! Jag vill mest besöka Tokyo och Kyoto. Tokyo för att det är ju oko men jag vill även besöka Kyoto och se nogrant hur deras kultur är! Det ska vara väll bevat och en mysig plats. :)

Har ni några spännade sommar planer?
KRAM!


Hur regnbågar blir till…

img_0620 (MMS)

Hur regnbågar blir till…


K-ON


Den handlar om:
Berättelsen kretsar kring fyra japanska high school tjejer som går med i Sakuragaoka Girls High School light Music Club för att försöka rädda den från att upplösas, men de är de enda medlemmarna i klubben. Till en början har Yui Hirasawa har ingen erfarenhet av att spela ett musikinstrument eller läsa noter eftersom hon bara är bekant med att spela kastanjetter, men hon blir så småningom blir en utmärkt gitarrist. Från och med då kommer Yui, tillsammans med basisten Mio Akiyama, trummisen Ritsu Tainaka och keyboardisten Tsumugi Kotobuki tillbringa sina skoldagar öva, uppträda och umgås tillsammans. Klubben sköts av musikläraren Sawako Yamanaka, som så småningom blir deras  klassföreståndare samt under deras sista år av high school. Under sitt andra år i klubben välkomnar de en annan gitarrist,  Azusa Nakano. Efter Azusa får de mer struktur och börja träna mer.
Info: Wikipedia.org

Personlig åsikt:
Jag älskade den här serien. Sannigen är att jag såg klart den någon gång i februari men har inte riktigt orkat göra en resention på den. Men serien är jätte söt och man vill inte sluta titta. Karaktärena är så otroligt charmiga och man vill alltid veta vad de ska hitta på här näst. Jag rekomenderar den starkt!!!

Den inehåller:
Genre: Komedi, musik, skola
Episodes: K-ON! 13, K-ON!! 26+1
Språk: Jap med eng sub
Åldersgräns: ALLA!!!
Länkar: AnimeFreak.tv, AnimeCrazt.net, GoodAnime.net
Betyg:

Trailer:


...

Hehe, såg att jag glömde skriva vad min nya blogg heter och länk till den så här komer det! Lovisa Aizo. KRAM!!!

BLOGG!!!

Har nu gjort en ny blogg! Men ta det lungt jag kommer behålla denna också! Den andra bloggen handlar om olika frisyrer. Ni får mer än gärna följa den också. Jag skriver på engelska eftersom jag satstar på att läsare från USA. ;) KRAM!!!

Har dansshow idag. Vi börjar strax. Har im...

img_9484 (MMS)

Har dansshow idag. Vi börjar strax. Har imorgon också. Den börjar kl 17:00 på Diselverkstaden i Sikla. Kom om ni skulle vilja se en dansshow. Kram!!!


Juni


RSS 2.0